Încă din anul 1970, Zucchero, pe numele lui real Adelmo Fornaciari, a intrat în atenţia publicului prin hituri ca “Baila Morena”, “Senza una donna”, “Il volo”, “Diamante” etc..
Artistul italian a lansat în urmă cu două luni noul său album “Black Cat”, pe care îl va promova în această toamnă în cadrul unui turneu, prin 30 de oraşe importante din Europa, plus alte 10 concerte doar la Verona. Cântărețul va fi prezent şi în România, la Sala Polivalentă din Cluj în data de 12 noiembrie şi la Sala Palatului din Bucureşti în 14 noiembrie 2016.

Proaspăt lansatul album “Black Cat” ocupă deja primele poziţii în topurile muzicale din Italia, Austria şi Elveţia, mai ales că pe el există şi colaborări cu artişti din noul val, precum Avicii pentru piesa “Ten more days”, dar şi cu Bono pentru “Streets of Surrender”.

Artistul, care a făcut din rock-ul italian un punct de reper important în Europa, ne va trece prin toate nostalgiile anilor de demult, timp de aproape două ore, printr-un concert memorabil. Biletele vor avea preţuri între 78 şi 348 lei şi vor putea fi cumpărate online de la toate marile agenţii de ticketing, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi prin www.dieselevents.ro. Spectacolul va începe la ora 20:00, accesul publicului fiind permis începând cu ora 19:00.

A cântat cu Pavarotti, Elton John sau Bono

Cu un palmares impresionant, Zucchero,  a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume. A devenit astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu artiști celebri precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

 

Credit foto: PR