Zoli Toth, membru în trupa Sistem și unul dintre inițiatorii festivalului Pro Istoria Fest, își va prezenta cea mai recentă realizare muzicală, pe 28 august, de la ora 21:00. Zoli TOTH Project promite să fie un show spectaculos care îmbină genuri muzicale diverse, de la clasic la electro și rock.

”Sunt extrem de încântat să mă întorc la poalele Cetății Enisala, un loc cu o vibrație specială. La prima ediție a festivalului am urcat pe scenă alături de trupa SISTEM. Acum, vin să vă propun un show la fel de spectaculos, dar cu totul într-un alt registru.”, declară artistul.

Vor cânta și Nicu Alifantis, Mircea Baniciu sau Mircea Vintilă

După mai bine de trei ani de la prima ediție, Pro Istoria Fest revine la poalele Cetății Enisala. Evenimentul muzical este dedicat întregii familii, iar pe scenă vor urca artiști consacrați ca Nicu Alifntis & ZAN, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Marius Batu, dar și nume noi, care au avut o ascensiune remarcabilă în ultimii ani, ca Alina Manole, Alexandra Ușurelu și grupul Folk Frate!.

Filme documentare, teatru și foc de tabără

Cei mici se vor putea delecta cu diverse jocuri și activități care le sunt destinate, dar și cu spectacole de teatru și de păpuși care vor avea loc în ambele zile de festival.

De asemenea, la finalul show-urilor live, toți cei prezenți vor putea urmări două filme documentare: în prima seară despre istoria comunei Sarichioi, pe teritoriul căreia se află Cetatea Enisala, iar în a doua seară un documentar dedicat chiar cetății. Organizatorii au pus la cale inclusiv un foc de tabără, pentru cei care doresc să își prelungească starea de festival până târziu în noapte.

Credit foto: Corina Stoicescu

Cetatea Enisala

Credit foto: Facebook Zoli Toth, Corina Stoicescu.