Pe o rețea de socializare, cei doi au postat o fotografie în care apar Kate Middleton, care-l ține în brațe pe mezinul Louis. În instantaneu apare și prințul Charles, care îi zâmbește lui Louis și-l ține de mână. O poză de familie frumoasă, plină de emoție, lângă care vin și urările: ”Îi urăm o zi de naștere fericită prințului Țării Galilor!”.

 

View this post on Instagram

 

? Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! ? @chrisjacksongetty / PA

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Prințul Charles va fi departe de familie de ziua sa, el aflându-se într-o călătorie în India. A plecat acolo fără soția sa, Camilla Parker-Bowles, aceasta fiind țintuită acasă de o infecție.

Camilla a fost nevoită să-și anuleze toate angajamentele, încă de săptămâna trecută, la sfatul medicului. Din păcate, în loc să se îmbunătățească starea sa, aceasta s-a înrăutățit în ultimele zile.

Presa britanică scrie însă că niciun moment nu s-a pus problema ca ducesa să își întovărășească soțul în India, dat fiind faptul că este o vizită scurtă, de doar două zile, iar ea oricum preferă să evite să zboare, atunci când se poate. Nu multă lume știe că ducesa e îngrozită de zborul cu avionul.

Prințul Charles este moștenitorul coroanei de la 4 ani

Revenind la prințul Charles, acesta s-a născut la an fără şase zile după nunta părinţilor lui, Principesa-Moştenitoare Elisabeta şi Ducele Philip de Edinburgh.

În 1952, atunci când Regina Elisabeta a II-a a urcat pe tron, Charles a devenit moştenitor, la nici patru ani.

De la început, micul prinţ s-a îndepărtat de tradiţia regală. A fost educat la şcoli publice, nu de profesori privaţi, şi a ales întâi facultatea, nu armata. În 1969, când avea 20 de ani, a fost învestit oficial Prinţ de Wales.

Vezi și Imagini nemaivăzute cu prințul Charles. Cum arăta pe vremea când era poreclit prințul Playboy, înainte să se însoare cu Lady Di

Citește și: