Corina Dănilă și Pavel Bartoș nu doar că au copii frumoși, ci și foarte deștepți. Fiica vedetei TVR a obținut o notă foarte mare la examen. Însă, departe nu a fost nici fata lui Pavel.

Eva Bartoș a dat examenele  la Școala Gimnazială Iancului. La limba română, fiica lui Pavel Bartoș a obținut nota 9,20, în timp ce la matematică nota 7,80. Astfel, media obținută de fiica lui Pavel Bartoș este de 8,50.

Elevă la Grigore Moisil, Rianna, fiica Corinei Dănilă și a lui Noris Măgean a luat examenul cu media 9.47. Deși mulți copii s-au plâns de dificultatea probei la matematică, fata vedetei TVR a obținut o notă foarte mare: 9.85. Rianna a avut un rezultat foarte bun și la limba română, 9.10.

Cele două fete cu siguranță și-au asigurat un loc la unul dintre cele mai bune licee din Capitală.

Citește și: Prințul William renunță la tronul britanic. Motivul emoționant pentru care a luat această decizie neașteptată

Fiica Adrianei Iliescu a luat note mici

Din păcate, rezultatele de la Evaluarea Națională 2018, nu sunt în măsura să o bucure și pe cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu. Fiica ei, Eliza Maria Bogdana Iliescu, a obținut la Evaluarea Naționala 2018 nota 8,50 la Limba Română și 4,55 la Matematica. Media de la Evaluarea Natională 2018 obținută de Eliza Iliescu este 6,52.

Tot la matematică a avut probleme și fiica lui Vali Crăciunescu. Otilia  a obținut nota 7,60 la limba română și un rezultat mult mai modest la matematică: 4,70. Nota de la examenul de matematică i-a afectat media obținută la Evaluarea Națională 2018, aceasta fiind de  6,15.

Citește și:

Vezi şi rezultate Evaluarea Națională 2022!

Foto: Libertatea.ro