Astfel că puțină lume știe că ea a fost căsătorită pentru scurt timp, mai exact 2 ani. ”Aveam doar 24 de ani când m-am măritat. A durat 2 ani căsnicia. Nu era un coleg de facultate, ci un prieten. Nu a ținut, pentru că eram foarte diferiți”, a declarat Neti Sandu într-un interviu recent, acordat Europa FM.

Apoi, odată ajunsă la Pro TV, a avut o relație de 10 ani. ”Când am ajuns la Pro Tv, am avut o relație de 10 ani. Și a plecat. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să facă ce dorește”, a mărturisit vedeta.

”Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Nu mai am putere. E o alegere”

Cu ani în urmă, Neti Sandu povestea că a încetat să mai caute pe cineva. ”Pot să trăiesc cu mine și pentru alții, dar nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere”. Vedeta are însă o familie numeroasă, ea fiind foarte apropiată de sora sa, Mari. Aceasta are două fiice, iar una dintre ele are, la rândul ei, o fetiță.

Nici măcar un animal de companie nu vrea să-și ia, pentru că se gândește că, într-o zi, acesta va muri și nu poate suporta această idee. ”Nu pot să-mi iau cațel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva ăi nu vreau să mă mai expun la o suferință”, declara vedeta, care a fost pur și simplu traumatizată la moartea părinților ei.

”Am zăcut foarte mult, am suferit, am făcut eforturi să mă regenerez și să încerc să accept. Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii. Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți”, mărturisea ea.

Foto: Facebook

Vezi și Demi Moore are un nou iubit. A trecut, în sfârșit, peste despărțirea de Ashton Kutcher

Citește și: