Zarug și Lorelei au fost eliminați din Asia Express, însă cei doi au avut parte de cea mai urâtă ieșire din concurs. Pentru că au întârziat foarte mult la probele extrem de grele pe care le-au avut jocul de Ultima șansă, colegii lor au plecat fără ca aceștia să mai apuce să-și ia rămas bun, ceea nu s-a mai întâmplat până acum în competiție.

Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera, Zarug & Lorelei sunt cele trei echipe care au scos toate „armele” la înaintare în Cursa pentru Ultima Șansă din ediția 20 a sezonului 4 Asia Express – Drumul Împăraților.

Irina Fodor a fost cea care i-a anunțat încă de la începutul etapei 5 că o echipă va fi eliminată și că regulile s-au schimbat.

Cele trei echipe au trecut prin probe neașteptate, care s-au bazat pe rapiditate, forță, dexteritate și logică. Concurenții au avut ocazia să se „plimbe” cu roaba, au făcut din nou autostopul și au învățat să danseze ca niște profesioniști.

Cuplurile de vedete intrate în Cursa pentru Ultima Șansă au dat tot ce au putut pe traseu, însă o echipă nu își va mai continua călătoria pe Drumul Împăraților. Patrizia Paglieri & Francesco și Lidia Buble & Estera au reușit să ajungă în timp util la Irina Fodor, fapt care le-a oferit pașapoartele pentru Georgia.

În ediția 21 a sezonului 4 din Asia Express, Zarug și Lorelei au părăsit competiția. Se pare că cei doi au întâmpinat unele dificultăți în timpul probelor și nu au ajuns nici măcar până la destinația impusă de prezentatoarea TV.

„Zarug a rămas în vacanță?”, a întrebat Cosmin Natanticu când a observat că echipa formată din Zarug și Lorelei nu a ajuns la timp.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că, o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei”, le-a spus Irina Fodor concurenților.

img (29)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Eu eram șocată, nu îmi venea să cred. Ce s-a întâmplat cu ăștia doi?”, a spus Lidia Buble, vizibil surprinsă, mai mult, artista și sora ei au dezvăluit după emisiune, pe rețelee de socializare, că au plâns că prietenii lor au fost eliminați.

Zarug și Lorelei au avut parte de cea mai urâtă ieșire din competiție. Ei și-au găsit ghiozdanele lăsate la careu, însă nu i-a mai așteptat nicio echipă ca să-și ia rămas bun de la ei, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum.

Creatorul de modă a devenit rapid favoritul publicului, remarcându-se pentru personalitatea ta și umorul ieșit din comun, însă acesta a clacat în cursa pentru Ultima șansă și a refuzat să facă unele probe care i s-au părut mult prea grele, iar comportamentul lui se pare că a deranjat. Cu toate acestea, Zarug a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Am zis că vreau să dau și eu un mesaj de mulțumire pentru oameni, în primul rând. Pentru că așa ne-ați cunoscut, așa ați decis că ne placeți. Vă mulțumim pentru că ne-am urmărit la Asia Express. Asia Express nu continuă cu noi, dar viața merge înainte, fă. Vă iubește mama”, a spus Zarug, lăsând mai multe mesaje pentru fani.

„Ce nu vă omoară vă face, te face star. Punct. Vă iubește mama”, a mai scris acesta.

„Zarug, Lorelei, vă iubesc și mă doare sufletul că știu că de acum nu ne mai jucăm cu voi”, le-a transmis Lidia, care apoi s-a filmat plângând. „Am acelați sentiment ca atunci, vă iubesc mult și îmi pare rău că nu mai sunteți. Eu și Ești am avut o prietenie foarte faină cu ei în Asia Express și am avut atât de multe momente foarte faine pe care nu o să le uit niciodată. Și au fost singurii oamenii care aua vut curajul să pună punctul pe i în Asia Express”, a mai spus Lidia.