„Nu am iubită. Sunt disponibil! Sunt deschis, aștept mesaje și propuneri”, a declarat el pentru Click.ro, spunând și care sunt cerințele sale vizavi de femeia pe care și-o dorește.

”Iubita mea trebuie să fie frumoasă, trebuie să fie femeie, cu capul pe umeri, o femeie care să fie ancorată în realitate, nu ce văd eu în ultima perioadă.

Iubita mea nu trebuie să fie pe figuri… trebuie să fie cum trebuie să fie un om normal! Să fie o femeie simplă, dar vreau ca atunci când mergem undeva să fie și o femeie prezentabilă. Nu trebuie să fie în casă la cratiță! Să aibă puțin din toate”, a mai spus el.

Ghinionist în dragoste

În urmă cu un an trapperul mărturisea, în spațiul public, că s-a îndrăgostit la vârsta de 17 ani de o fată care, după spusele lui, nu merita ca el să o iubească.

„Am zis că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun, pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea”, îi mărturisea Zanni lui Pepe, în cadrul emisiunii sale de pe Youtube.

Să nu uită însă că Zannidache a fost atras de Ana Porgras, în cadrul competiției Survivor. Însă, și atunci a fost dezamăgit.

Vezi și Cine este femeia care l-a crescut pe Zanni. Cum arată cea care l-a crescut, mama Teo

Citește și:

Andreea Bălan a pierdut 90.000 de euro după ce a vrut să cumpere un apartament într-un bloc turn. Dezvoltatorul a fugit cu banii!

Marina Voica a împlinit 86 de ani. Viața nefardată a artistei care a făcut orice pentru iubire. Cine sunt cei 4 bărbați care i-au marcat existența