Faimosul a vorbit pentru prima data despre acest subiect delicat, fiind vizibil afectat de copilăria tristă pe care a avut-o.

„Cand vorbeste lumea despre mama, nu raspund la aceste intrebari, nu raspund pentru ca oricat as vrea eu sa ma deschid ca sunt genul care se deschide, nici eu nu stiu foarte multe despre ea pentru ca si epntru mine e incert. Am mai vizitat-o asa la patru ani, dar…pentru mine e o straina, mi-e rusine asa. Daca vine o data la cinci ani la tine si…nu mi-e rusine asa de ea, ci ca e un strain, mi-e jena, mi-e rusine de situatie. Nu imi place sa intru in discutiile astea, n-o cunosc pe mama, m-a vizitat o data la patru ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, erau niste ghete care erau bune pentru un copil de cinci ani, adica la modul asta. Are niste probleme de a realiza in ce realitate traieste. Eu am 23 de ani, nu stiu daca ea stie. Nu coopereaza, are cam 40 si ceva de ani. Am tot tras de ea cand eram mic, sa vorbim, are niste probleme, nu raspunde sau raspunde dupa cinci secunde. O vad speriata, are o trauma, se vede in ochii ei, ori e de la nasterea mea, de la barbatul cu care m-a facut…”, a povestit Zannidache, impresionându-i pe colegii lui.

Zannidache a mărturisit că nu vrea să fie cunnscut ca un caz social sau să câștige simpatia telespectatorilor cu astfel de povești triste din viața lui, dar și-a deschis sufletul în fața colegilor lui de echipă și le-a vorbit cu lacrimi în ochi despre viața lui. El a precizat că viața lui se asemenea foarte mult cu ce se întâmplă la Survivor România și că doar el știe prin ce a trecut până acum și câte griji și-a făcut pentru existența lui de-a lungul anilor când se întreba dacă va mai avea unde să doarmă sau ce să mănânce în ziua următoare.

„Toata lumea are traume dar nu merg cu trauma in fata sa iti castig tie atentia, de aia lumea merge asa. Iti arata intai trauma lui si apoi nu vreau sa se faca un caz social din viata mea. Da, este cel mai caz social dintre toate si eu vin aici sa fiu recunoscut prin ce spun, prin ce fac felul in care ma descurc si altii fac un caz social din ce s-a intamplat acum zece ani. Viata mea se aseamana foarte mult cu ce e la Survivor Romania, cu tot ce am trait pana acum. Pai foamea, trebuie sa lupti ca sa mananci si uneori lupti degeaba ca sa manaci. Sa te descurci, sa vezi unde sa dormi pentru ca mereu am avut frica asta sa vad unde dorm maine, poimaine, ca daca ma dau afara din camine, din chirie. Si cel mai mare deja-vu, convietuirea care nu prea este. Visul meu este ca macar acasa sa imi iasa, sa imi iau un apartament, sa imi pun mobila, sa am unde pune capul pe o perna, sa deschid geamul sa imi zic asa frumos…ha, ha, ha, ce avem noi azi…”, a mai spus artistul.

Citește și:

Georgiana Lupu de la Survivor, poveste de viață desprinsă din film! Tânăra s-a născut în penitenciar și nu-și cunoaște tatăl

Megan Fox s-a logodit. Nici măcar nu a divorțat încă de Brian Austin