Ceea ce părea inițial doar o joacă și o provocare online a devenit certitudine. Zannidache, câștigătorul din 2021, Alex Delea, câștigătorul din 2022, Elena Chiriac (finalistă în 2022) și Oana Ciocan (concurentă în 2022) au ajuns la Survivor România 2023, iar poza cu ei în aeroport, postată pe contul de Instagram al emisiunii, a stârnit reacții virulente și isterie în social media.

„Au crezut că o provocare pe social media va rămâne acolo. Dar domnul Dan i-a invitat în Dominicană. Astăzi ei au plecat. Cine așteaptă să îi vadă în marea aventură?”, a fost mesajul de pe contul de Intagram al emisiunii. Și iată că misterul a fost spulberat în ediția difuzată miercuri seara.

zannidacheSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Totul s-a lămurit în sala de Consiliu, unde veștile au curs una după alta. Primul pas a fost ca Daniel Pavel să anunțe cine va pleca acasă. De această dată, publicul a decis că e vremea ca Lucianna Vagneti să revină în țară. Înainte de a părăsi Survivor, Lucianna Vagneti a făcut un gest emoționant pentru colegii ei, Războinci.

După o despărțire încărcată de emoție, au urmat câteva minute pline de veselie atunci când concurenții au primit cea mai frumoasă veste… ”Săptămâna viitoare este săptămâna Unificării”, le-a spus Domnul Dan!

Practic, așa cum știm din edițiile precedente, triburile vor locui de acum pe aceeași insulă, vor manca la aceeași masă și vor avea parte de celebra petrecere a unificării. Vor primi haine elegante, vor face duș, fetele vor fi machiate și coafate.

Ce vor face la Survivor Zanni, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac

A treia veste și cea care a șocat cel mai mult are legătură cu Zanni, Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac. Daniel Pavel a anunțat că, începând cu ediția de lunea viitoare, ei vor avea misiunea de a fi mentori pentru Faimoșii și Războinicii rămași în concurs.

”Ei vă asistă la acest moment bornă al evoluției voastre, o fac mentorându-vă, dar mai ales luptând și arătând din ce e făcut un Supraviețuitor”, le-a spus Daniel Pavel concurenților.

Pe conturile lor de Instagram, Alex Delea și Zannidache au publicat deja imagini din Dominicană, semn că ei au acces la telefon și beneficiază de condiții normale de cazare.

Citește și: Zannidache e de nerecunoscut la 2 ani de la participarea la „Survivor România”: ”Tanc te-ai făcut, frățiorule!”

Citește și: Isterie la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană. Reacțiile au apărut imediat