Zac Efron (33 de ani) și iubita lui, australianca Vanessa Valladares, s-au despărțit după doar cinci luni de relație. Se pare că cei doi și-au spus „Adio” după ce au fost forțați să petreacă timp la distanț din cauza proiectelor actorului.

Vestea despărțirii lor a uimit pe toată lumea, având în vedere că se mutaseră împreună, iar recent au fost surprinși în timp ce căutau să-și cumpere o casă împreună, în Australia, Zac fiind dispus să-și facă reședința permanentă aici de dragul iubitei sale.

„Ei au văzut câteva case, dar, din păcate, destinul nu a fost de partea lor. Munca lui Zac și distanța pare că le-a distrus relația”, a declarat o sursă pentru The Sun.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Zac Efron And Girlfriend Vanessa Valladares Spotted On A Lunch Stop, Visiting Gold Coast Beachside Cafe The Salt MillSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Vanessa a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce se plimba prin Byron Bay, și era foarte tristă, semn că suferă după actor, în timp ce Zac a fost văzut distrându-se într-un bar din Adelaide, în compania mai multor femei. Actorul se află acolo pentru filmările thrillerului Gold.
Efron locuiește de câteva luni în Australia pentru filmări și acesta părea decis ăs se mute definitiv acolo după s-a îndrăgostit de Vanessa. Cei doi s-au cunoscut în cafeneaua Bryon Bay General Store, unde Vanessa l-a servit pe actor cu o cafea, însă Zac nu s-a lăsat până nu a plecat cu numărul de telefon al tinerei.

La acel moment, cei doi au fost fotografiaţi stând de vorbă în afara cafenelei, când Vanessa i-a dat numărul, iar de aici a început o frumoasă poveste de dragoste între ei. Vanessa şi-a dat demisia de la cafenea şi s-a mutat împreună cu starul, dar acum idila lor a ajuns la final.

Foto: Profimedia

Citește și:

Poză de colecție cu un titan al marelui ecran. Așa arăta în copilărie. Acum are 82 de ani!

Ada Condeescu a devenit mamă pentru a doua oară: „Fericire pură…”