În urmă cu ceva timp, Xonia a atras atenția tuturor după ce a apărut cu fața umflată. Mulți au acuzat-o că ar fi exagerat cu operațiile estetice, dar artista a avut, de fapt, o problemă medicală și a suferit o reacție adversă severă la tratamentul pe care îl urma. Acum frumoasă blondă și-a revenit complet și poate fi urmărită pe micul ecran într-o emisiune TV. Ea va participa la emisiunea „Braco, ai stil! Celebrities” de la Kanal D.

În urmă deciziei juriului, Emy Alupei, recent alăturată în competiția stilului, a fost eliminată sâmbătă din emisiune. Astfel, începând de miercuri, 11 noiembrie, Xonia este nouă aspirantă la marele titlu de cea mai stilată celebritate vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-și demonstra veleitățile stilistice și calitățile artistice. Cunoscută atât pe plan național, cât și internațional, cu numeroase și prestigioase colaborări muzicale, precum superstarul J Balvin, de săptămâna aceasta, Xonia declara război stilistic contracandidatelor.

Cântăreața, ultima concurentă intrată în această competiție, după cum anunță Ilinca Vandici, spune că a acceptat bucuroasă propunerea de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

“Sunt foarte emoționată și, în același timp, mă bucur enorm să fiu aici, alături de voi!”, spune Xonia, la prima întâlnire cu podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Xonia, pe numele său Loredana Sachelaru, născută în Melbourne (Australia) și-a început cariera muzicală la vârsta de 8 ani, până la vârsta de 14 ani semnase deja un contract cu o casă de discuri. În cariera sa muzicală a colaborat cu nume grele ale industriei muzicale internaționale, precum Martin Jenkins (VHJ Music), Rob David (Kylie Minogue – “Can’t get you outta my head), Brian Rawling (Cher), Doug Brady (Olivia Newton John, Doug Brady), Kevin Colbert (Paulina Rubio – “Casanova”, Brian Canham (Psuedo Echo – “Funky Town”).

Artista a colaborat cu J Balvin și a urmat cursuri în cadrul unei instituții prestigoase, unde au studiat Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo, Janet Jackson

De asemenea, Xonia a dus pasiunea pentru actorie la alt nivel și, după absolvirea cursurilor de specialitate, a urmat o serie de colaborări cu agenții de profil; printre aparițiile cinematografice și TV ale acesteia se numără Noah’s Ark (Cable TV), Sea Chance (TV Series A.B.C), High Flyers (Channel 10), Holly’s Heroes (Cable TV), serialul Neighbours (Grundy Television), Lost and Found, Charlotte’s Web (Paramount Pictures), rolul principal în scurtmetrajul What to Say (The Indian Maiden).

În anul 2006, Xonia a fost aleasă să reprezinte Australia la concursul internațional “Miss Diaspora”, concurs pe care l-a și câștigat. Acest lucru i-a oferit șansa să cânte în cadrul Festivalului Callatis în fața celor 20.000 de spectatori.

În 2008, Xonia a decis să lucreze independent și să își dezvolte talentul artistic la Hollywood Pop Academy din Los Angeles, unde a fost acceptată să studieze, acolo unde au fost elevi și Britney Spears, Rihanna, Ne-Yo, Janet Jackson, Adam Levine și Lindsay Lohan.

Anul 2010 marchează colaborarea ei cu trupa Deepcentral și semnează single-ul „My Beautiful One”, care numără, în prezent peste 4 milioane de vizualizări.

Anul 2014 a marcat prima colaborare a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin, superstarul columbian, își pune amprenta asupra noului single al cântăreței „I Want Cha”. Piesa devine rapid un imn de club, adunând peste 5.000.000 de vizualizări pe YouTube, în primele trei luni de la lansare.

Citește și:

Andreea Bălan a fost externată. Primele declarații după ce a ajuns acasă la fetițele ei

Lili Sandu și-a botezat băiețelul! Ce ținută a purtat pentru marele eveniment și ce nași a ales vedeta pentru Thomas Jay