Cântăreața se confruntă cu o boală autoimună, care, deși ar putea fi tratată și în America, ea a ales să urmeze procedurile în România.

Ea spune că așteaptă să afle rezultatele unor analize pe care le-a făcut de curând pentru a vedea care este starea sa de sănătate, abia apoi putând să se întoarcă în SUA, la iubitul ei, Michael.

Artista are parte de ingrijirile unui medic foarte bun, așa cum declară ea, acesta fiind motivul pentru care a ales să se trateze în țară.

„Nu am cum să nu zâmbesc. A trebuit să mă întorc pentru o perioadă nedefinită. M-am întors pentru problemele mele de sănătate. Știu mai multe, am făcut toate analizele posibile. Celăllalt tratament nu făcea față. S-a agravat, a trebuit să schimb rețeta medicală. Mi-a căzut jumătate din păr, alte adverse.

Are rezolvare și în America și în Australia și în România, dar nu voiam să reiau investigațiile. În America voiau să vadă tot. Nu voiam să mai fac acest lucru. Era deja a patra oară, medicul meu știe tot istoricul meu, din România. Mă simt foarte confortabil cu el”, a mai spus ea, conform Antena 1.

Are un iubit în America, dar acesta este dispus să vină pentru ea în România

Aceasta a mai făcut o serie de dezvăluiri cu privire la starea sa medicală, dar și la iubitul ei.

„Mi-e rău, am mai multe lucruri ca simptome. Până în prezent, sunt foarte ok. Așteptăm să vedem acum rezultatul.

Ori vine el aici, să stea cu mine în România, ori poate o să pot eu să plec și să mă întorc înapoi la el. Să vedem dacă totul este bine, dacă corpul meu a reacționat bine.

El este bine, așteptăm să vedem ultimele analize și ori va veni el aici, ori mă întorc eu acolo”, a mai declarat Xonia.

La un moment dat, frumoasa artistă născută în Australia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, ajunsese de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate, fiind foarte umflată la nivelul feței.

Xonia s-a intors in RomaniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Din fericire, problemele s-au mai remediat, iar pe perioada pandemiei, când multă lume a luat în greutate, Xonia a reușit chiar să slăbească. Asta, chiar dacă dietele i-au fost interzise din cauza problemelor de sănătate.

Vezi și Xonia a rămas cu traume după clipele grele prin care a trecut. Cine e persoana care a susținut-o în această perioadă

Citește și:

Are 75 de ani și o viață ca un scenariu de film. Cum arată azi Mireille Matheiu

Povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor. Sunt împreună de 14 ani și bruneta avea doar 19 ani când l-a cunoscut