După ce Andreea Tonciu a făcut speculații legate de comportamentul Xoniei și al lui TJ, despre care a spus că probabil au vrut să participe, de fapt, la jungla iubirii și să se combine, cele două au ajuns față în față la Survivor ExtraShow, unde blonda a confruntat-o în direct pe brunetă.

Soția lui CRBL i-a dat replica Andreei Țonciu după acuzațiile făcute de brunetă

xonia-si-tonciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Pe Xonia nu o condamn cu TJ Miles, nu are iubit, nu are pe nimeni. De la filmările promo-ului am zis, bă, eu sunt nașa voastră, ei nașa, nașa, dacă voi vă combinați, eu vă cunun. . (…) În fiecare seară mă simțeam ca la masaj erotic. Xonia se urca călare pe TJ și îl masa. Dar nu pot să spun cum îl masa! Începea așa tare și termina mai pe jos! (…) Laura Giurcanu e de condamnat! (…) Dacă rămânea Xonia, sută la sută se întâmpla ceva între ei. Dacă rămânea Xonia, se întorcea cu burta la gură. Ceea ce e foarte frumos! „, a spus Andreea despre colega ei.

Deși au fost puse față în față la SurvivorExtraShow, pe Voyo, Tonciu și-a păstrat opinia: „eu am văzut că de la promo erați hmhmhm, dar eu nu pot să vă acuz de nimic, tu ești liberă”.

Xonia nu a mai putut și a răbufnit imediat și i-a dat o replică usturătoare brunetei, precizând că dacă era masaj erotic de ce a cerut și ea, fiind vorba doar de un masaj normal pe care l-a făcut chiar și colegilor.

„Mi-a plăcut că l-a numit masaj erotic; a omis să spună că după ce l-am „călărit” pe TJ, mi-a cerut și Andreea. I-am făcut și i-a plăcut, dar apoi a vrut și Roxana, dar nu a apucat. (…) Nu a fost mai mult între mine și TJ, dacă era, ziceam, sunt asumată, poate a pornit de la faptul că am dormit lângă TJ și mai nou Otilia doarme în brațele lui TJ.”, a spus Xonia.

Citeste și:

Reacția fiicei Andreei Tonciu după ce și-a văzut mama la Survivor România: „Plânge non-stop…”

Andreea Tonciu i-a criticat dur pe colegii ei de la Survivor. A făcut dezvăluiri șocante după eliminarea din competiție