Pe lângă chinul prin care a trecut de fiecare dată când se uita în oglindă, artista s-a lovit și de un val de critici din cauza transformărilor prin care a trecut la nivelul feței. Fanii nu au crezut nicio clipă că ar fi vorba despre o problemă medicală, ci artista a fost pusă la zid de oameni acuzând-o că ar minți în ceea ce privește problemele cu care se confruntă și că de fapt, la mijloc ar fi vorba doar de niște operații estetice eșuate. După analize amănunțite, artista a descoperit că suferă de o boală cronică. Însă nu din cauza bolii fața i-a fost afectată, ci la medicamentația folosită pentru combaterea acesteia a avut o reacție adversă și a desfigurat-o.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Xonia a recunoscut că a rămas cu multe traume emoționale din cauza modului în care oamenii din jurul ei s-au purtat cu ea atunci când a apărut în public cu fața desfigurată.

Artista a mărturisit că a avut nevoie să apeleze la ajutorului unui specialist din cauza atacurilor de panică și a anxietății cu care „s-a ales” după șocul pe care l-a suferit atât din cauza diagonsticului pus de doctori, cât și din cauza atitudinii persoanelor.

„În continuare le mai am (n.r. atacuri de panică). Eu am mai mult anxietăți decât atacuri de panică. Una care a devenit mult mai accentuată, mai ales în perioada asta. Sunt mult mai bine, fac afirmații în fiecare zi, folosesc mult uleiuri care să mă calmeze. Corect spus este că e o frică de a face ceva care pe mine mă neliniștește. Pentru fiecare este diferit. Nu țip, nu fac din astea. Mă calmez, închid ochii, ascult niște muzică de meditație.”, a spus Xonia la Showbiz Report.

Citește și: Xonia devenise de nerecunoscut, cu fața umflată și desfigurată. În sfârșit, cântăreața a spus ce s-a întâmplat cu ea

166998166_2825596557695348_5814850961437890740_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Xonia trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un taiwanez

Mai mult decât atât, Xonia a dezvăluit că un alt declanșator al stării de anxietate constă și în frica de a conduce, iar asta din cauza atacurilor se panică pe care le are constant și pe care uneori nu le poate controla așa cum își dorește.

„Am apelat, este ceva total normal. Noi nu avem mereu toate răspunsurile și apelăm la un profesionist. Am făcut lucrul ăsta, eu știu de unde îmi vin fricile. În momentul de față nu îmi mai place să conduc, am atacuri de panică. Mă gândesc unde o să parchez mașina, că nu am loc și uite că nu mai conduc. Pur și simplu am avut și momente cu persoane care au avut furie pe mine în trafic, deși eu conduceam bine. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat. Mai conduc când știu că am unde să las mașina.”, a mai spus Xonia.

Din fericire, artista a întrerupt acel tratament și acum se simte mult mai bine, iar trăsăturile feței ei au revenit la normal.

”Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un ”cadou” din partea lui Dumnezeu, pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea.

Cântăreața a lansat o nouă piesă în colaborare cu Akcent și a prezentat în premieră videoclipul melodiei “You don’t know my love”. Xonia le-a spus gazdelor emisiunii că videoclipul a fost filmat în Los Angeles, iar personajul masculin care apare în clip este nimeni altul decât iubitul ei.

“Au fost foarte frumoase filmările pentru acest videoclip, pentru că este prima apariție a iubitului meu. Nu am postat poze cu el sau altceva, așa că este pentru prima dată când îl vedeți. Îl cheamă Michael și sunt foarte încântată de ceea ce a ieșit”, a declarat artista.

Despre iubitul Xoniei se știa doar că este taiwanez și locuiește de ani buni în America, loc în care s-au și cunoscut cei doi.

“Piesa este despre o despre o relație care nu merge. Dar asta nu e și realitatea în viața mea personală”, a mai spus Xonia radiind de fericire.

Citește și:

Edward Sanda a dezvăluit când și unde își va uni destinul cu Cleopatra Stratan

Romică Țociu, dezvăluiri despre copilăria sa: ”Eram încă puști și obișnuiam să mai ies cu fete, dar ea venea după mine țipând”