Celebrul fotomodel trăiește o perioadă minunată din viața unei femei, e însărcinată și așteaptă primul ei copil. Se pare că Xenia(28 de ani) va deveni mămică și recent a publicat pe contul ei de Instagram mai multe imagini cu burtica de gravidă.

Xenia Deli va deveni în curând mămică. Primele imagini cu ea însărcinatăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:Cum arată picioarele Innei după accidentul din Turcia: „Cicatricea aia îmi da fiori pe șira spinării”

Xenia Deli a pozat pentru Victoria’s Secret

În una dintre imagini, moldoveanca apare chiar și în costum de baie la piscină, iar burtica ei e destul de mare, ceea ce înseamnă că sarcina este avansată și va naște curând. Deli nu a dezvăluit încă sexul bebelușului, însă pare mai fericită ca niciodată.

 

Xenia Deli este un fotomodel extrem de apreciat. Ea a apărut în mai multe campanii publicitare pentru “Victoria’s Secret” și a pozat și  pe coperta revistei “Sports Illustrated”. Ea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de omul de afaceri egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif (65 de ani), cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani.

„Draga noastră, sperăm să fie o fetiţă la fel de frumoasă ca tine”, sau “Va fi o frumuseţe, la fel ca tine” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii fotomodelului.

Citește și: