WRS (30 de ani), pe numele său adevărat Andrei Ionuț Ursu, a luat avânt în showbiz și are parte de multă vizibilitate, în ultimii ani. În 2022 a reprezentat România la Eurovision, cu piesa „Llámame”, iar anul acesta a câștigat „Te cunosc de undeva” (Antena 1), alături de Emilian, un alt solist talentat.

Dar care e viața secretă a lui WRS? Iată că, de ceva vreme, artistul a devenit mai darnic cu detaliile din viața personală și a publicat poze cu el și cu iubitul lui, din vacanța din Mallorca, Spania, notează Unica.ro.

WRS a mărturisit într-un interviu de luna trecută, pentru El Pais, că se află într-o relație cu un băiat și iată că zilele trecute a publicat și prima poză cu acesta. Mai mult, a dezvăluit și identitatea iubitului său, căci i-a dat tag pe Instagram. Cei doi au petrecut o vacanță superbă în Spania, țară în care WRS este extrem de apreciat, ascultat și difuzat. Cum arată și cine este iubitul lui WRS (vezi foto în galerie).

wrsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vlad Condurache, iubitul lui Andrei WRS, este originar din Urlați, are 25 de ani și a studiat la UNARTE, potrivit Cancan.ro. Pe pagina lui de Instagram are numai poze artistice, cool, cu compoziții ingenioase. Se pare că arta este liantul dintre WRS și Vlad. „A doua zi știam că o să fim toată viața. Așa sunt eu, pasional, dar acum chiar e tare!”, spunea WRS despre relația lui, pentru sursa citată.

WRS: „Momentan sunt într-o relație cu un băiat”

„Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fie deschisă la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunitățile frumoase ale soartei (…).

Ador contactul cu alte persoane, iubesc sexul și nu vreau să mă limitez când vine vorba de gen. Nu mi-ar intra în cap să spun „dacă sunt gay nu o să mă culc cu o femeie” sau „dacă sunt hetero nu mă voi culca cu un bărbat”. De ce să respingem plăcerea de oriunde ar veni ea? Avem o singură viață și vreau să încerc totul”, a dezvăluit WRS pentru publicația spaniolă amintită mai sus.

@wrs

Simte-ma dance in Mallorca si Granada. Mai facem? 😂

♬ Simte-mă

După interviul în care și-a asumat totul, Andrei WRS a dezvăluit și identitatea bărbatului care i-a furat inima. Aflat în vacanță în Spania, în Mallorca, artistul a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, printre care și una alături de iubitul său.

Citește și: Eurovision 2022. România este din nou în finală, după 5 ani. WRS, prestație impecabilă la Torino

Citește și: Gabriel Garko, cea mai sinceră mărturisire: „Eu, latino lover? Nici vorbă, am fost gay de când mă știu”