Fetele de la știri nu au o meserie care le permite să facă ședințe foto senzuale, cu care să împânzească paginile de Facebook sau de Instagram. De aceea, când mai scapă în online câte o imagine din vacanță, în care apar în costume de baie, fanii sunt cei mai încântați, iar like-urile și inimioarele curg cu miile.

Cum arată vedetele de la știri în costum de baie

Simona Pătruleasa, prezentatoarea știrilor matinale de la Kanal D, se află cu familia în vacanță, pe Litoralul românesc. Bruneta a publicat câteva imagini cu ea în costum de baie, mândră că la 47 de ani are încă un trup zvelt și bine proporționat. Secretul ei? A eliminat pâinea și dulciurile din meniul zilnic și le-a lăsat doar ca răsfăț de weekend. Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au împreună o fetiță de aproape 11 ani.

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica Simonei Pătruleasa! Ingrid seamănă mai mult cu tati, dar e fashionistă ca mami

andreea-escaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Lavinia Petrea (40 de ani), mămică a trei copii, prezintă și ea tot știrile matinale, la PRO TV. Se află acum în vacanță, alături de familia ei frumoasă. Soțul procuror o răsfață ca pe o prințesă. Deși are trei nașteri la activ, Lavinia Petrea arată ca o studentă și nu a avut niciodată oscilații de greutate. De 20 de ani de când o vedem pe micul ecran, ca reporter sau prezentatoare de știri, Lavinia e neschimbată.

Citește și: Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Poză rară cu cei trei copii și misteriosul ei soț: ” Viața a fost atât de bună cu mine!”

Sunt rare ipostazele în care Andreea Esca (49 de ani) îşi dezvăluie formele la plajă. Știrista de la Pro Tv ne-a obişnuit cu imaginea ei serioasă, de la pupitrul ştirilor, dar sunt situații când se expune și altfel decât o știm. În trecut, Esca a făcut spectacol pe Instagram cu pozele dintr-o vacanță exotică.

Iuliana Pepene (31 de ani), frumoasa prezentatoare a Observatorului matinal, de la Antena 1, este absolut superbă și la știri, și în afara micului ecran. Iuliana este o blondă focoasă, care ar fi putut să facă o carieră strălucită și ca fotomodel.

Citește și: VIDEO Andreea Esca, dans nebunesc cu soțul, pe melodia „Domnișoară, domnișoară”. Vedeta PRO TV a purtat perucă de Barbie și a făcut show la Neversea

Citește și: Andreea Esca, cele mai frumoase imagini cu toată familia. Fiica ei, Alexia Eram, a absolvit facultatea, la Londra