Actorul și regizorul Woody Allen a devenit celebru la Hollywood atât pentru talentul lui și filmele sale de succes, dar și pentru relația lui cu fiica adoptivă a fostei sale partenere de viață, Mia Farrow.

Viața lui Woody Allen poate deveni oricând un subiect de film. Unul dintre cele mai controversate și dezbătute subiecte din viața acestuia este căsătoria cu Soon-Yi Previn, ce durează peste 20 de ani. Ea era fiica adoptivă a actriței Mia Farrow cu care Woody a avut o relație îndelungată și cu care a mai adoptat încă doi copii.

Cei doi formează un cuplu din 1991, când Soon- Yi avea doar 21 de ani, și s-au căsătorit în 1997, în ciuda scandalului provocat de relația dintre ei, iar cei doi sunt împreună și acum.

Recent, Woody și Soon-Yi (50 de ani) au fost surprinși de paparazzi la o plimbare pe străzile din New York. Imaginile cu starul american, în vârstă de 85 de ani, sunt greu de privit. Acesta se deplasează cu greutate, dar merge mândru la braț cu soția lui cu 35 de ani mai tânără, ba chiar se țin de mână ca doi îndrăgostiți. Deși mulți nu le dădeau nicio șansă împreună, având în vedere diferența de vârstă uriașă, cei doi sun soț și soție de 29 de ani, iar Soon pare foarte grijulie cu soțul ei.

Woody Allen and Soon Yi Previn Walk Arm in Arm on a New York City Stroll.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Au cea mai controversată poveste de dragoste de la Hollywood

Woody și Soon au împreună doi copii adoptati. Regizorul sustine ca nu a crezut niciodata ca va fi mai mult de un flirt, o aventura între ei.

„Am început relația cu ea și am crezut că va fi doar un flirt, că nu va fi nimic serios, dar a avut o viata a ei (relatia – n. red.). Niciodata nu am crezut că va fi ceva mai mult. Apoi am început să ieșim împreună, am început să locuim împreună și ne-a placut. (…) Cumva, independent de mine sau ea, dinamica a funcționat”, a mai explicat acesta.

Cunoscutul regizor american Woody Allen a vorbit deschis despre relația cu soția lui,Soon-Yi Previn, în cartea sa de memorii în „Apropos of Nothing“

Mai mult, el chiar i-a dedicat cartea actualei sale soţii. De altfel, regizorul detaliază şi relaţia cu aceasta, începută în 1991. Cartea de memorii a controversatului regizor nu o pune deloc într-o lumină favorabilă pe fosta sa parteneră Mia Farrow, cu care a început o relaţie în 1979 şi care a durat 13 ani. Woody Allen susţine că fosta lui soţie avea o relaţie „ciudată“ cu fiul ei biologic, Fletcher Farrow, o acuză că şi-a maltratat fizic şi psihic copiii adoptaţi şi că a fabricat acuzaţiile de molestare sexuală împotriva lui, într-un act de „răzbunare“, potrivit Yahoo Entertainment.

Regizorul detaliază, de asemenea, începutul relaţiei sale amoroase cu Soon-Yi, una dintre fiicele adoptate de Mia Farrow şi fostul ei soţ, compozitorul André Previn. Allen a scris în cartea sa că el şi Soon-Yi „nu s-au plăcut niciodată în mod deosebit“, dar după ce regizorul şi-a dat seama că între el şi Mia Farrow totul se consumase, cei doi s-au apropiat treptat şi au ajuns acum să fie căsătoriţi „de peste 20 de ani“, fiind încă „îndrăgostiţi nebuneşte“, deşi între cei doi există o diferenţă de 35 de ani.

„Suntem încă îndrăgostiţi nebuneşte(…) O aventură care a avut drept rezultat mulţi ani de fericire şi, în prezent, o familie minunată. Cine ar fi crezut?“, scrie Allen, în care sa, în care îşi descrie actuala soţie drept o femeie extrem de inteligentă, stilată, fabuloasă, cu foarte mult potenţial şi care „avea cel mai mult nevoie de iubire“.

Înainte de a avea o relație cu Woody Allen, actrița Mia Farrow, împreună cu fostul ei iubit, Andre Previn, au adoptat o fetiță coreeană pe nume Soon-Yi Previn. După despărțirea celor doi, Woody Allen a început o relație cu Mia Farrow ce a durat din 1980 până în 1992. Chiar dacă Allen și Farrow nu au locuit niciodată împreună oficial și nici nu s-au căsătorit, au avut un copil biologic, un fiu, Satchel. Acesta este cunoscut cu numele de Ronan Farrow și este jurnalist renumit, de fapt cel care a pornit primele investigații din mișcarea #metoo). Tot împreună cu Farrow, Allan a mai adoptat doi copii, o fată, Dylan Farrow și un băiat, Moses Farrow.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cum arată în prezent Daniela Nane, la 30 de ani de când a câștigat titlul de Miss România. Acum are 50 de ani!

Fiul Mihaelei Rădulescu a intrat la două facultăţi de prestigiu din SUA