Despre William s-a  scris că i-a distrus  căsnicia lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony.  Jennifer Lopez și William Levy (37 de ani) s-au cunoscut la filmările videoclipului “I`m into you”. Cei doi au fost protagoniştii unor scene extrem de tandre, fapt pentru care Marc Anthony, cu care artista  era căsătorit la acea vreme, a fost extrem de gelos. În plus, se pare că J.Lo nu a rezistat la frumusețea fotomodelului cubanez și între ei s-a înfiripat o idilă. La acea vreme, în 2011, William tocmai anunța că divorțează de Elizabeth Gutierrez, cu care era căsătorit din 2003, iar ulterior și Jennifer a anunțat că divorțează de Marc Anthony, după o căsnicie de nouă ani.

William Levy, alaturi de familia luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Citește și: Meghan Markle, atacată dur de sora ei: „Să-ți fie rușine. Dacă tată nostru moare, tu..”

Băiețelul îi seamănă leit

Însă, în cele din urmă, cubanezul s-a împăcat cu soția lui, Elizabeth Gutierrez, o cunoscută actrița mexicană. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au reușit să-și rezolve problemele pe care le aveau,  și, în prezent, formează o familie superbă. Levy pare că este, de fapt, un familist convins. El și Elizabeth au împreună doi copii, Christopher (12 ani)  și o fetiță, Kailey (8 ani), care au moștenit trăsăturile frumoase ale părinților.  În timp ce băiețelul este copia fidelă a tatălui său, fetița seamănă perfect cu mama ei, iar Levy  este un tătic model, pentru care familia pare că este pe primul loc. Drept dovadă, stau imaginile de pe contul lui de Instagram, unde apare alături de copiii lui. Ei merg împreună la evenimente și starul își face timp și să se joace cu ei și să participe împreună la diferite activități sportive.

După succesul înregistrat cu rolurile din telenovele, Levy a făcut un pas important în carieră sa și și-a făcut debutul în universul cinematografic de la Hollywood. Din 2014, actorul a apărut în diverse filme, iar în 2017 a apărut în Resident Evil: The Final Chapter.

Citește și: