Cu acest prilej, starul din ”Men in black” a postat pe o rețea socială o fotografie de la nuntă, scriind și câteva cugetări proprii, lucruri învățate pe propria piele din momentul în care a pășit ”naiv” spre altar cu cea care avea să-i dăruiască doi copii.

”În urmă cu 20 de ani ne țineam de mâini și mergeam naivi către altar. Iată ce am învățat de atunci”, a scris el la exact 20 de ani de la nunta din 1997.

”Iubirea e ca grădinăritul. Am învățat să mă concentrez pe a te ajuta să înflorești, să te transformi în ceea ce vrei să fii (în ceea ce-ți e menit să fii)… în loc să îți cer să fii ceea ce ego-ul meu fragil are nevoie ca tu să fii”, a scris el online către toți fanii.

A adăugat apoi: ”Am învățat să mă bucur atunci când îți hrănesc visurile… Asta în loc să ma lupt cu tine pentru a-mi satisface nevoile egoiste”.

”Am învățat că iubirea înseamnă să asculți. A iubi înseamnă a dărui. Iubirea înseamnă libertate. La multi ani, regina mea!”, a mai scris Will Smith, ajuns la 49 de ani.

Și nu e nicio îndoială că actorul își adoră soția. Recent, acesta a postat mai multe fotografii ;i chiar o ]nregistrare cu Jada, afirmând că e îndrăgostit de noua ei tunsoare, care amintește de 1989.

I love her new cut, I had to show y’all

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

sotie Will Smith tunsoare

Deși n-ai crede, între cele două fotografii e o diferență de 28 de ani!

Vezi și Vedete mici de înalțime, dar cu un sex-appeal fără limite. Jada e una dintre ele Galerie foto

Citește și: