Robyn Crawford a cunoscut-o pe Whitney Houston când cea din urmă avea doar 16 ani. Au fost foarte bune prietene, cele mai bune, iar la un moment dat relația lor a devenit și una fizică. Nu a fost nimic planificat, a povestit Robyn într-o emisiune TV, ci pur și simplu așa s-a întâmplat.

Robyn si Whitney

La un moment dat, Whitney, care se lansase deja în muzică, i-a spus că relația lor trebuie să se termine, pentru că avea să îi dăuneze în carieră. În plus, artista era foarte presată de mama sa, o cântăreață de gospel. Aceasta vedea relația dintre cele două ca fiind una nenaturală.

Certuri monstru cu soțul ei, din cauza lui Robyn

Zvonuri desper bisexualitatea lui Whitney Houston au mai existat de-a lungul timpului. Într-un documentar lansat în 2017, fostul bodyguard al artistei povestea că în cuplul pe care Whitney l-a format cu Bobby Brown, certurile din cauza lui Robyn erau la ordinea zilei. S-a ajuns chiar la confruntări fizice din cauza relației dintre cele două. Neînțelegerile au dus la eliminarea lui Robyn din cercul de apropiați ai artistei.

Whitney Houston, celebră atât pentru melodiile sale de dragoste, cât și pentru scandalurile cu soțul ei, animate de consumul de droguri, a fost găsită moartă, în cadă, în camera de hotel unde stătea înainte de Premiile Grammy, la care ar fi trebuit să patricipe. Avea doar 48 de ani, iar cauza morții a fost consumul de cocaină, pe fondul unei maladii cardiace. S-a stabilit că decesul a fost unul accidental.

Vezi și A recunoscut! Îi plac și femeile și bărbații. O actriță de telenovele a anunțat că e bisexuală!

Citește și: