Alice Badea și What’s Up s-ar fi căsătorit în mare secret în urmă cu aproape trei luni de zile, dar deja au apărut probleme în paradis. Detaliul care îi dă de gol, e faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și au șters amândoi toate pozele în care apăreau împreună. Astfel, acest lucru le-a dat de gândi fanilor care au început să întrebe dacă nu cumva cei doi s-au despărțit.

What’s Up s-a cuplat cu Alice, o violonistă talentată cu un trup de fotomode, la doar o lună după ce artistul a divorțat de Simina Costea.

La scurt timp, Alice Badea a dezvăluit că What’s Up a agresat-o, dar în ciuda acestor probleme și scandaluri a ales să rămână lângă el. S-au căsătorit în mare secret, iar în loc de tradiționalele verighete, pe degetele lor și-au făcut un tatuaj identic, un fluture care simbolizează iubirea lor veșnică. Mai mult, ei aveau planuri mari pentru relația lor și au dezvăluit în repetate rânduri că vor să devină părinți.

38252544_2383691521657473_7166727131848769536_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uită-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu”, a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, artistul a mărturisit că își dorește foarte mult să devină tătic.

”Dacă apare primul băiețel sau fetiță nu ai voie să nu faci pasul ăsta, pentru că dacă se duce la școală o să întrebe ”al cui ești?”. Trebuie să fie al cuiva. Bineînțeles că lucrăm la bebe. Când vrea bunul Dumnezeu o să vină. Este normal la 30 de ani să vrei un copil. Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut de toate, am muncit de când mă știu, am reușit să-mi fac o carieră muzicală, îmi doresc un copil. Omul ce vrea la casa lui? O casă, o femeie care să-l iubească și un copil care să-i rămână în urmă. Altceva ce să vrei?”, a declarat artistul.

Citește și:

Motivul pentru care Anca Neacșu de la A.S.I.A a dispărut din lumina reflectoarelor: „Am vrut să îi protejez pe ai mei”

Fiica Biancăi Drăgușanu e bolnavă: ”Nu știu ce să mai fac”