Invitat recent într-o emisiune TV, What’s Up a făcut mărturisiri dureroase. Celebrul artist a dezvăluit că în ultima perioadă problemele sale de sănătate s-au accentuat şi mai mult.

Artistul a dezvăluit că are probleme cu inima şi a recunoscut faptul că nu este atât de bine, iar medicii i-au recomandat să ia o pauză de la viaţa agitată pe care o trăieşte.

Simt nevoia să-mi cer iertare…”

Mai mult decât atât, cântăreţul a simțit nevoia să-și ceară iertare tuturor persoanelor pe care le-a supărat.

„O să mă rezolv cu inimioara. Nu am cum să plec acum, că e prea devreme. Vreau să-mi cer iertare față de toți oamenii cărora le-am greșit vreun pic din viața asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine și apoi fac rău din greșeală.

Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala. Acum 3 ani mi-am făcut un test cu ventuze și mi-a spus doctorul că am inima mărită.

De vreo câteva luni a început să mă apese situația. Mă trezesc cu palpitații, dorm și mă învârt în pat. Nu mi-e bine. Mi s-a spus că e inima mărită și că trebuie să iau o frână din tot ce fac”, a mărturisit artistul.

What’s Up i-a cerut iertare fostei soții, în direct la TV

Recent, What’s Up a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar acolo a avut parte de o surpriză. Fosta lui soție era și ea în culise, alături de buna sa prietenă Katarina, fiica regretatului Andrei Gheorghe.

La insistențele fostului lor naș, What’s Up i-a cerut iertare Siminei în direct: “Fosta mea soție, mă bate nașu’ la cap, că altfel nu-ți ceream iertare public. Îți cer iertare că ți-am greșit și tu mi-ai greșit, nu trebuie să ne mai ascundem după măscuță, important este că am rămas prieteni, îți doresc să fii fericită”.

Vezi și What’s Up s-a căsătorit în mare secret. Cine e femeia care l-a convins să meargă iar în fața altarului

Citește și:

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital! El și soția, infectați cu Covid, fuseseră externați săptămâna trecută

Noi detalii despre „Asia Express 4”. Unde se va filma noul show.