În vara lui 2019, What’s Up anunța că divorțează de Simina după trei ani de căsnicie și nouă ani de relație. La nici doi ani de atunci, artistul a mers din nou în fața altarului.

What’s Up s-a căsătorit, în mare secret, cu Alice Badea, o violonistă talentată cu un trup de fotomodel. Cei doi au început o relație la doar o lună după ce artistul a divorțat, iar cântărețul a dezvăluit că a cerut-o pe Alice în căsătorie după doar o lună de relație și și-au făcut tatuaje la fel pentru a marca momentul.

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uită-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu”, a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni TV.

Totodată, artistul a mărturisit că își dorește foarte mult să devină tătic.

”Dacă apare primul băiețel sau fetiță nu ai voie să nu faci pasul ăsta, pentru că dacă se duce la școală o să întrebe ”al cui ești?”. Trebuie să fie al cuiva. Bineînțeles că lucrăm la bebe. Când vrea bunul Dumnezeu o să vină. Este normal la 30 de ani să vrei un copil. Fiecare cu treaba lui. Eu am făcut de toate, am muncit de când mă știu, am reușit să-mi fac o carieră muzicală, îmi doresc un copil. Omul ce vrea la casa lui? O casă, o femeie care să-l iubească și un copil care să-i rămână în urmă. Altceva ce să vrei?”, a declarat artistul.

Noua parteneră de viaţă a lui What’s Up (30 de ani), Alice Badea, are 33 de ani, si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up.

Citește și:

Christina Aguilera a ajuns de nerecunoscut. A pierdut lupta cu kilogramele

Laurette, mărturisiri despre tatăl său, pe care l-a cunoscut după 27 de ani. ”A înghețat sângele în mine…”