Artistul What’s Up a fost nevoit să plece din România, în weekend, după ce a primit o veste șocantă de la medici. Cântărețul și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că trebuie să facă tratament în altă țară.

What’s Up, al cărui nume în buletin este Marius Marian Ivancea, s-a fotografiat sâmbătă la Aeroportul Henri Coandă. Artistul în vârstă de 32 de ani a plecat la drum, cu trei valize galbene ce cu greu s-ar putea confunda cu ale altcuiva, precum și cu un rucsac în spate.

What’s Up a plecat peste hotare, fără să precizeze destinația. ”Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând”, a scris el pe Instagram, în descrierea fotografiei de la aeroport. Deschideți galeria foto de mai sus!

Ulterior, artistul a publicat un mesaj îngrijorător pentru fanii lui, în care a dezvăluit motivul pentru care a plecat în străinătate. ”Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, a scris pe rețelele de socializare.

În urmă cu aproximativ o lună, What’s Up a dat ceva mai multe detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă. ”Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a spus artistul la Antena 1.