Deși inițial au negat zvonurile că au probleme în căsnicie, în cele din urmă nu s-au mai ascuns și au declarat că mariajul lor a ajuns la final. Zenga a anunțat că se desparte după 17 ani de mariaj de Raluca, cea care i-a fost soție și i-a dăruit doi copii superbi, Samira, o fetiță de 11 ani care îi seamănă leit și Walter junior, în vârstă de 8 ani. Motivul despărțirii pare să fie fost distanța dintre cei doi viitori foști soți, care s-au văzut din ce în ce mai rar din cauza pandemiei, dar și a răcealii relației care a intervenit între ei în urmă cu mai mult timp. Zenga a precizat că e foarte dezamăgit de soția lui și că s-a schimbat atât de mult încât nici nu o mai recunoaște.

Mai mult, celebrul antrenor italian pare hotărât să o uite pe frumoasa lui soție. Cel puțin asta demonstrează gestul lui de a șterge tatuajul făcut pentru româncă.

Dacă până să apară zvonurile despre divorțul celor doi, pe brațul drept al lui Walter Zenga stătea scris la loc de cinste și la mare vedere numele frumoasei sale soții, Raluca, iată că odată ce între cei doi au intervenit certurile și neînțelegerile, se pare că Walter Zenga a decis să își reînnoiască tatuajul cu unul mai interesant, care să nu îi mai amintească de trecut.

walter-zenga-divort-raluca-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Surse din anturajul fostului cuplu spun că e doar o chestiune de timp până când se va pronunța divorțul și fiecare își va vedea oficial de treaba lui.

“Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a fost mesajul postat de Walter Zenga in luna octombrie a anului trecut pe pagina sa oficiala de instragram, pe care, l-a si sters dupa putin timp, celebrul italian fiind profund dezamăgit de perioada pe care o traversează în viața sa privată.

Citește și:

Aveau planuri de nuntă, dar și-au spus „Adio”. „Avem trei săptămâni de când plângem încontinuu…”

Ilinca Vandici, declarație de dragoste emoționantă pentru soț. Povestea lor de dragoste s-a scris pe repede înainte: ”Nu e musai să stai ani de zile lângă un om…”