Cum a ajuns să facă acest lucru? Ei bine, din cauza restricțiilor din majoritatea țărilor afectate de pandemie, antrenorul italian a fost nevoit să își administreze 4 doze de ser imunizator.

Antrenorul italian le-a povestit fanilor săi de ce a recurs la acest gest, sau mai bine zis, de ce a fost nevoit să se imunizeze mai mult decât este prescris.

Inițial, Walter Zenga s-a vaccinat cu serul produs de compania chinezească Sinopharm, în perioada în care se afla în Dubai. Însă, din cauză că vaccinul nu este recunoscut până la acest moment de către Uniunea Europeană, certificatul de vaccinare nu i-a fost validat la momentul întoarcerii sale în Italia.

„Sunt cei care nu se vaccinează, cei care fac rapelul și cei ca mine, care decid să ia a treia și a patra doză de Pfizer după două doze de Sinopharm. De ce? Pentru a putea intra în Italia ca să-mi urmez iubitul meu fotbal. Ce nu faci din dragoste…”, a scris antrenorul pe Instagram, în dreptul unui filmuleț în care se poate vedea cum este imunizat cu vaccinul recunsocut la nivel european.

Și româncele din Italia sunt obligate să se imunizeze

Româncele plecate la muncă în Italia pentru a-și întreține familiile și-ar putea pierde locurile de muncă dacă nu se vaccinează. Majoritatea dintre ele lucrează ca îngrijitoare pentru bătrânii aflați în imposibilitatea de a se descurca singuri, iar cum pandemia continuă să facă multe victime în rândul vârstnicilor, guvernul a decis ca badantele să poată lucra doar dacă sunt imunizate.

„Pe de o parte, când am introdus vaccinarea obligatorie pentru personalul medical, am pornit de aici – că vrem să protejăm bătrânii și pe cei vulnerabili. Cred că prețul pe care l-au plătit este deja prea mare și nu ne putem permite să facem alte greșeli”, a declarat subsecretarul Andrea Costa, de la ministerul italian al Sănătății.

Vezi și Tavi Colen s-a infectat de două ori cu coronavirus! Nici iubita lui cu 20 de ani mai tânără nu a scăpat. Cum arată aceasta

Citește și:

Câte kilograme a luat în sarcină Alina Laufer și cât cântărește acum: ”De vreo trei săptămâni am început să țin dietă”. În ce constă aceasta

Cristina Cioran a făcut dezvăluiri neașteptate despre fiica ei: „Inclusiv medicii…”