Walter Zenga și Raluca Rebedea au pus punct unui mariaj care a durat 15 ani, deși au încercat să mai ofere o șansă relației. Nu au ajuns la un numitor comun, astfel că, în urmă cu doar câteva luni, au divorțat, chiar dacă au doi copii.

Ulterior, fostul internațional italian s-a mutat din Dubai la Milano. Aici a cunoscut-o pe Michela Motoc, care i-a devenit iubită. Femeia, o blondă superbă și foarte tânără, este stabilită de mai mulți ani lângă Verona, iar în trecut a locuit și la Dubai.

Conform Corriere dello Sport, cei doi s-au mutat, deja, împreună, fără să-i intereseze diferența de vârstă de aproape 30 de ani dintre ei.

Michela Motoc, noua iubită a italianului, a câștigat un concurs de frumusețe

Walter și Michela sunt nedespărțiți, dar, în public, preferă să nu recurgă la gesturi de dragoste. Actuala parteneră a italianului are 31 de ani, este născută în România, însă a crescut la Cavaion, în provincia Verona.

“În ciuda celor 30 de ani diferență dintre ei, paparazzi care i-au susprins pe Walter și Michela în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările oficiale în familie”, scrie publicația.

Michela Motoc are aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram, unde e foarte darnică cu fanii, postând în permanență, inclusiv fotografii foarte sexy. În urmă cu cinci ani, a ocupat locul trei la un concurs de frumusețe. Totodată, este și antrenor personal de fitness.

ea-e-noua-iubita-a-antrenoruluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Walter Zenga s-a despărțit de soție anul trecut

Walter Zenga și Raluca se despărțeau în toamna anului trecut. Nu era doar un zvon, ci un anunț clar al fostului portar. “Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorţul familie Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors, cumva, împotriva noastră …

Din respect pentru copiii noştri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc”, a scris Walter Zenga pe rețelele sociale.