Au trecut trei ani de la divorțul soților Zenga, iar relația lor merge înainte, căci nu mai sunt iubiți, dar sunt părinți. Zilele trecute, cei doi chiar s-au reunit și au format din nou o familie, la festivitatea de absolvire a fiului lor, Walter junior, care a terminat școala primară la Dubai American Academy, școală internațională privată, care urmează un curriculum american și oferă program de bacalaureat internațional.

Cei trei apar într-o imagine publicată zilele trecute de Raluca Zenga, pe Instastory, iar fericirea se citește pe chipul lor. Walter junior a fost cel mai fericit în acea ipostază, flancat de părinții lui, iar zâmbetul i-a luminat chipul frumos. Cu părul lung și foarte creț, fiul lui Zenga pare un prinț din poveștile Diney. Băiatul apare în multe videoclipuri și reclame alături de mama lui, influencer și vlogger.

Walter Zenga a anunțat divorțul în octombrie 2020

După 17 ani de iubire și 14 de căsnicie cu Raluca, Walter Zenga a anunțat divorțul în octombrie 2020. “Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai!

Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!”, a dezvăluit Walter Zenga, în mesajul postat pe instagram, care a fost șters la o zi după aceea.

Cuplul Raluca și Walter Zenga și-a unit destinele în anul 2005 și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Samira, care în noiembrie va face 14 ani, și un băiețel de 11 ani, pe Walter Jr, mare pasionat de fotbal ca tatăl său.

raluca-zenga-si-samira-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Andreea Antonescu, poză rară alături de fostul soț și fiica lor. Solista a zburat, urgent, în America: „Numai mamă să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente”

Citește și: Vedetele și copiii lor, cele mai emoționante imagini de la absolvire, serbări, banchete. Cum s-au îmbrăcat mămicile VIP pentru „ultimul clopoțel”

Citește și: Walter Zenga are o nouă iubită, după despărțirea de soție. E tot o româncă!

Citește și: Cum a reacționat Raluca după ce Walter Zenga a confirmat că cei doi divorțează