Ei bine, Vlăduța Lupău trebuie să ia o pauză, pentru a se pune pe picioare, după ce a luat o viroză de sezon și s-a ales cu febră de 39 de grade, infecție în gât și început de pneumonie.

Artista este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, de unde a și transmis, de altfel, faptul că nu va onora un concert programat să aibă loc la Chișinău.

„O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile. Credeam că-s voinică și îmi trece. M-am înșelat.

Între timp, am făcut și început de pneumonie. Sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi, când am decis să merg la spital”, a transmis Văduța Lupău prin contul ei de socializare.

Se teme și pentru fiul ei

Vlăduța Lupău a născut în vara acestui an, așa că mulți dintre prietenii ei virtuali au fost îngrijorați că cel mic ar putea lua viroza care îi dă bătăi de cap artistei. „Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun două măști. Aveți grijă de voi, că e o viroză puternică, cu roșu în gât”, a mai precizat Vlăduța Lupău.

La câteva luni după ce a născut, Vlăduța Lupău s-a mai confruntat cu probleme de sănătate. Artista a observat că a început să îi cadă părul și anumite probleme stomatologice s-au agravat, ea ajungând de urgență la dentist.

„Ia să vedeți un pacient care a ajuns de urgență la o clinică dentară. A fost cea mai recomandată de voi, sper că m-ați trimis pe mâini bune. De dimineață, în loc să stau să-mi văd de treabă, am mers și mi-am făcut o radiografie la dinți.

După, am făcut o mică pauză și am venit aici să vedem despre ce este vorba. Mă doare încontinuu partea stângă de aseară, abia închid gura.

Sper să nu fac febră și alte chestii și am venit să văd, plus că mi s-a dezlipit și contenția. Eu am purtat ani la rând o contenție, după ce am avut aparat dentar”, a transmis artista, pe contul de socializare, la începutul lunii decembrie.

Artista îl are alături, mereu, în situații grele, pe soțul ei, Adi Rus, fost fotbalist al echipei de club CFR.

Vezi și Vlăduța Lupău, prima intervenție estetică de când a născut. Cum arată acum: „Sunt foarte încântată!”

Citește și:

Surpriză uriașă la SURVIVOR 2023! Cine sunt cei 12 Faimoși. Vica Blochina și Maria Constantin, printre concurentele acestui sezon

Gina Pistol, confesiuni despre iubirea cu Smiley: „Facem 7 ani anul viitor. În primul an de relație m-a atacat psihologic”