Artista a dat vestea în zi de sărbătoare printr-un mesaj emoționant, publicat pe rețelele de socializare.

„Minunea mea ?? ????…azi de BUNA VESTIRE, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc! Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo ? (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică ? … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi ……nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! ??

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! ?”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, unde a postat și o fotografie cu ea și soțul ei. El apare fără tricou sau cămașă, iar ea în bustieră și jeans, cu burtica de gravidă la vedere. Se vede clar că sarcina este evoluată și aproape 40.000 de prieteni virtuali au ținut să-i facă urări dintre cele mai frumoase.

prima-fotografie-cu-burticaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Printre cei care i-au adresat câteva gânduri frumoase celei care s-a lansat la numai 4 ani în emisiunea Tezaur Folcloric s-au aflat și Mihai Morar sau Feli Donose.