Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor că are probleme de sănătate și pentru că-și dorește să fie un om normal va merge la Paris să se trateze.

Frumoasa artistă și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate care o deranjează foarte tare și care îi dau toată viața peste cap. Ea a povestit că va pleca la Paris, unde a găsit un medic foarte bun.. Mesajul a fost făcut chiar de cântăreață, pe contul ei de Instagram, într-un Instastory.

În urmă cu un an artista le mărturisea fanilor că a fost infectată cu noul coronavirus și de atunci a rămas cu o tuse deranjantă. Acum cântăreața le-a dezvăluit internauților de pe rețelele de socializare că saceastă problemă de sănătate tot persistă, iar în țară nu a găsit rezolvare, fapt pentru care încearcă să găsească un tratament pe afară. .

În urma căutărilor pe care le-a făcut în alegerea medicului, ea va pleca chiar luni în franța pentru a-și rezolva cât mai repede problema.

VladutaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Săptămâna viitoare merg la Paris. Da, merg la Paris, dar merg, de fapt, pentru a rezolva, sper o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că luni o să merg la el și sper, sper, să-mi găsească o cauză, să-mi dea un tratement și să mă fac un om normal”, le-a spus Vlăduța fanilor ei.

„Asta e cea mai mare problemă a mea. Efectiv nu știu ce să mai fac…că le-am încercat pe toate”, a mai spus Vlăduța.