Vladimir Drăghia, câștigătorul emisiunii „Exatlon România” de la Kanal D, se pregătește de o nouă „cursă”! De data aceasta e vorba despre rolul de tătic, pe care îl îmbrățișează bucuros pentru a doua oară. El și partenera lui, Alice Cavaleru, au făcut marele anunț în mediul online, dezvăluind că urmează să devină din nou părinți.

Aceștia mai au împreună o fetiță, pe Zora, care face deliciul urmăritorilor lor din mediul online, cu frumusețea și drăgălășenia ei. Se pare că de acum micuța va fi surioară mai mare. Familia s-a reunit într-o fotografie demnă de pus în ramă, pentru a face marele anunț.

Vladimir Drăghia apare alături de Alice, Zora și patrupedul lor, în timp ce iubita lui își ține mândră mâna pe burtica deja vizibilă.

Cei doi parteneri au arătat în această imagine și primele ecografii ale noului bebeluș, prezentate chiar de Zora, fetița lor.

primele-imagini-cu-ecografiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Momentan, cuplul nu a anunțat ce sex va avea noul membru al familiei și nu a fost specificată nici luna de sarcină în care se află Alice.

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună.

Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături.”, a scris Vladimir Drăghia pe una dintre rețelele de socializare.

Portretul de familie a fost apreciat de către internauți, iar printre cei care au comentat în dreptul imaginii s-au numărat și Andreea Raicu și Ela Crăciun.

Vezi și Vladimir Drăghia, declarație superbă de dragoste pentru soția lui! Actorul și Alice Cavaleru au împlinit 7 ani de relație

Citește și:

Jorge, prins de soție cu altă femeie: ”Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”. Ce s-a întâmplat apoi

S-a aflat cu cine se întâlnește, în mare secret, Demi Moore. Cine este noul iubit al actriței?