Concret, acesta a povestit, într-un interviu pentru Ciao, că i s-a cerut o ”taxă” nejustificată de către reprezentanții grădiniței unde era înscrisă micuța Zora.

Actorul a povestit pentru publicația amintită că fiica lui este prima zi în summer câmp, după ce a schimbat grădinița, motiv pentru care e copleșit de emoții.

”Am schimbat-o (grădinița – n. red.) în primul rând pentru că este în vacanță, și apoi intră în clasa pregătitoare… Pot să vă zic.. pentru că la fosta grădiniță mi-au cerut ”taxă de Moș Crăciun”! Fiind o grădiniță privată… Deci pe lângă facturile aferente…

I-am întrebat dacă glumesc. Și au zis că nu, că trebuie să le dea cadouri. Și le-am spus că dacă vor să le dea cadouri cer părinților bani?! Și din punctul acela am schimbat grădinița. Au pierdut câteva zeci de mii de euro pentru acea ”taxă de Moș Crăciun”!”, a povestit vedeta.

actorul-si-fetita-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Când naște soția lui, Alice

Curând, Vladimir Drăghia va deveni pentru a doua oară tată, soția lui urmând să aducă pe lume tot o fetiță. ”Mai are o lună și ceva și naște! Se simte bine… Nu are pofte, doar că nu suportă să stea în dreapta mea când conduc, că i se face rău. Acum nu știu dacă la stilul meu de condus, sau de la starea ei…”, a mărturisit el.

Din fericire, Alice Cavaleru a scăpat de grețurile care au chinuit-o în primul trimestru al sarcinii și acum se poate concentra pe venirea pe lume a fetiței sale.

„Deși aveam senzația că știu deja ce mă așteaptă, am aflat că dacă în prima sarcină a fost ușor, nu înseamnă că o să te simți la fel de bine și la a doua.

Mi-a fost greață zi și noapte TOT trimestrul 1. Eram în Thailanda, în vacanță, când am aflat de sarcină. La trei zile s-a instalat greața și starea de rău. Am mâncat non-stop. Doar așa îmi trecea senzația de greață.

Dacă până să aflu de sarcină, am mâncat thailandez și indian chiar și la micul dejun, după ce au început grețurile, abia am reușit să-mi găsesc mâncare cât mai curată, fără gusturi sau mirosuri intense. Am mâncat de foarte multe ori din meniul pentru copii”, a dezvăluit Alice Cavaleru la acea vreme.

Cei doi au anunțat că familia li se va mări în aprilie, iar ulterior, de Paște, au anunțat și sexul bebelușului. „Este o fetiță! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă. 

Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!”, a scris la acea vreme Alice Cavaleru în dreptul fotografiei de familie.

Vezi și Vladimir Drăghia, tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu ecografia și modul emoționant în care a fost făcut anunțul: ”Facem om nou!”

Citește și:

Cum arată Donița Oancea fără filtre și fără pic de machiaj! Vedeta s-a pozat la prima oră a dimineții și arată așa!

Piedone, un nou mesaj din pușcărie. A arătat ce scrisori îi trimit nepoții. „Da, David, iubitul meu nepot, bunicul este bine. Mă voi întoarce într-o zi acasă, bărbățelul meu cel scump”