Părinții nu au fost zgârciți cu pozele de la petrecere, iar instantaneele și filmulețele postate arată că voia bună a fost la ea acasă. Cei doi s-au filmat dansând, îmbrăcați lejer, iar petrecerea a fost una fără fițe, în care toată lumea s-a simțit bine, inclusiv fetița lor cea mare, Zora.

in-ziua-botezului-mama-si-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20

Surpriza pe care le-a făcut-o cea mică părinților, chiar înainte de petrecere

Iar Alegra le-a oferit părinților cea mai mare surpriză, chiar înainte de petrecere. Cea mică, în vârstă de 8 luni, s-a ridicat pentru prima oară singură în picioare. Din fericire, mama ei avea telefonul în mână, așa că momentul a fost imortalizat.

Alegra, cu zâmbetul până la urechi, pare să se bucure de reușita ei, neavând totuși habar ce moment magnific a creat.

”Ce surpriză frumoasă că Alegra s-a ridicat singură pentru prima oară când o filmam!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Tocmai ce-și terminase lăpticul și-am zis să o filmez la măsuța din living pentru că mereu se joacă frumos acolo… dar surpriză! S-a ridicat singură și cum altfel dacă nu cu zâmbetul pe buze?🙈
Mâine face 8 luni, duminică îi facem botezul. Câtă fericire în inima mea! ♥️

Vladimir e cu Zora la locul de joacă, așa că o să aibă o surpriză când o să vadă asta. @vladimir.draghia, asta e cu dedicație pentru tine, a scris Alice Cavaleru pe rețelele de socializare, unde a și postat filmulețul, pentru ca soțul să-l vadă imediat.

Căsătoriți de 5 ani

Alice Cavaleru, cunoscut influencer de la noi, și Vladimir Drăghia, fostul Burlac de la emisiunea cu același nume, în prezent actor, care joacă inclusiv în serialul Clanul, de la Pro TV, trăiesc o frumaosă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi s-au căsătorit în 2018, la malul mării și deja au o familie minunată alături de cele două fetițe minunate.

EXCLUSIV Vladimir Drăghia: ”Abia acum învăț cum e viața în patru”. Ce spune despre rolul din „Clanul”

Dacă pe Vladimir Drăghia îl știe toată lumea, Alice e mai puțin cunoscută publicului. Alice Cavaleru a absolvit Facultatea de Design, secțiunea Modă, din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Ea este o antreprenoare de succes, ocupându-se de magazinul online cu haine pentru copii. Este și extrem de prezentă în mediul online.

„Încerc să fiu conștientă de felul în care o cresc pe Zora, de cum îl iubesc pe Vladimir, de mâncarea pe care o mănânc, hainele pe care le port, cărțile pe care le citesc și chiar deșeurile pe care le las în urma mea. Fiecare zi este o șansă de a deveni mai conștientă, mai responsabilă, mai bună”, notează Alice Cavaleru pe blogul personal.

Vezi și Diagnostic crunt pentru fiica nou-născută a lui Vladimir Drăghia. Micuța Alegra, la spital, după ce a făcut septicemie: „Nici măcar prietenilor sau mamei mele nu am putut să le spun”

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani! Ce lecție importantă a învățat până la această vârstă: „Am trăit poate cât alții în șapte vieți”

Cea mai tânără regină din lume, fascinantă la încoronarea regelui Charles. Cine este Jetsun Pema, „Kate Middleton de Himalaya”