Fostul faimos a postat un filmuleț amuzant în care mărturisește că „are probleme în familie” de când a început show-ul Survivor România.

Fostul concurent de la Exatlon, care a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro, a făcut public un filmuleț cu el și fiica sa în care arată ce se întâmplă la el în familie din cauza show-ului care face ravagii în audiențe.

136328841_4155040817845638_3834129023053372636_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Vladimir urmărește în continuare competiția sportivă din Republica Dominicana, alături de fiica lui cu care nu se poate pune însă de acord, cei doi fiind în tabere diferite. Zora este o Războinică și în ciuda insistențelor tatălui ei, fost Faimos, ea ține în continuare cu echipa adversă. Nici cu „amenințările de rigoare”, fetița, în vârstă de patru ani, nu s-a lasat convinsă să treacă de partea Faimoșilor, dialogul dintre ea și tatăl ei, fiind unul savuros.

” Tu ce ești, Faimoasă sau Războinică?”, întreabă Vladimir, iar răspunsul vine imediat de la fiica lui: „Războinică!”, „Ce ai zis? Vrei să fii dezmoștenită?” a continuat Vladimir: „Cum să spui așa ceva, nici în glumă…Nu dormi în pat în seara asta”, a mai spus vedeta, dar puștoaica nu pare să fie deloc afectată.

Vladimir a filmat întreaga discuție și a publicat-o pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor, care s-au amuzat copios.

Vladimir a participat la primul sezon Exatlon pe care l-a și câștigat în fața lui Ionut Jaguarul, iar premiul cel mare în valoare de 100 000 de euro l-a donat în scop caritabil pentru construirea unei clădiri care să adăpostească părinții ai căror copii sunt bolnavi de cancer. „La sfârşitul experienţei Exatlon, mi-am dat seama că sunt atât de câştigat încât nu ar fi cinstit să păstrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama că cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus fostul sportiv la vremea respectiva.

Zora are patru ani și este fiica lui Vladimir Drăghia cu Alice Cavaleru. Cei doi au o familie superbă și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Bianca Drăgușanu a confirmat nunta cu Gabi Bădălău

O doctoriță de la SMURD uimește cu frumusețea ei: „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi a ajuns în Rai”