După șapte ani de relație cu cea care i-a devenit soție, Vladimir Drăghia încă marchează aniversarea de cuplu cu declarații de dragoste. Actorul a publicat o nouă imagine din pictorialul incendiar pe care l-a făcut alături de Alice Cavaleru pentru un brand de lenjerie intimă, iar în descriere a ținut să-i transmită un mesaj emoționat celei care i-a dăruit un copil.

Vladimir Drăghia s-a căsătorit cu mam fetiței lui în urmă cu trei ani, dar cei doi su împreună de șapte ani, iar actorul nu a uitat data la care a început povestea lor de dragoste.

„Al șaptelea an de noi doi. Mâna aia acolo rămâne, să știi.”, a scris Vladimir Drăghia în descrierea imaginii în care își ține soția strâns lângă el. O promisiune cum nu se poate mai frumoasă, apreciată de aproape 25.000 de fani în doar câteva ore.

Actorul și Alice Cavaleru au devenit soț și soție în 2018, iar din acel moment a fost evident că Drăghia s-a tranformat într-un familist convins. Pe contul său de Instagram apare mai mereu în ipostaze înduioșătoare alături de fiica lui și cea care l-a făcut tată.

Alice l-a făcut bărbat de casă

Cu un an în urmă, acesta îi promitea dragoste veșnică soției în cadrul unei postări emoționate în care apar poze de la nunta lor.

”Le voi arăta pozele astea nepoților și le voi povesti (pentru a mia oară) cât de îndrăgostit eram de Alice. Asta în timp ce se vor strâmba ca fraierii, pentru că o voi face tinând-o, în continuare, de mână”, a fost mesajul postat de actor.

Vezi și Vladimir Drăghia își dezmoștenește fiica! Motivul a făcut senzație pe rețelele de socializare

Citește și:

Survivor și-a anunțat concurenții. CRBL, marea surpriză de la show-ul de la Pro TV

Cum arată fiica lui Jennifer Lopez la 13 ani?