Vladimir Drăghia a fost un concurent important și la Ferma Vedetlor de pe PRO TV, a fost Burlacul la Antena 1 și lista poate continua. Cu toate acestea, în ultima perioadă el nu prea a mai apărut în prim plan, concentrându-se asupra familiei, în plină expansiune.

Dar iată că Vladimir Drăghia va apărea din nou pe micile ecrane. Potrivit unor surse citate de click.ro, actorul s-ar reîntoarce la Pro TV, acolo unde va prezenta reality show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

În plus, actorul va juca alături de Jojo, Pavlu, Carmen Tănase și Theo Rose într-un nou serial, tot pentru PRo TV, ”Clanul”. Este vorba despre o producție de cursă lungă la care Anghel Damian scrie de zor scenariul, o adaptare după o producție turcească, după cum scria tot Click zilele trecute.

actorul-e-in-forma-excelentaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Vladimir Drăghia va fi tată pentru a doua oară

La începutul acestui an, actorul Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au dezvăluit printr-o postare pe Instagram că se pregătesc să-și ”extindă” familia!

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună.

Sperăm că la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun. Iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături. 🙏” , scria Vladimir Drăghia pe pagina lui de socializare.

Cei doi au anunțat chiar în ziua de Paște sexul bebelușului. Astfel, micuța Zora va avea o surioară.

„Este fetiță! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă”, a fost mesajul scris de Alice Cavaleru pe pagina sa de Instagram.

Oricum, Drăghia este un tată de fată model, pozele cu fiica sa făcând furori pe rețelele de socializare.

Vezi și Fetița lui Vladimir Drăghia parcă e o păpușă vie! Cu cine seamănă Zora

Citește și:

Andreea Tonciu, despre foștii ei iubiți: „Numai urâți!”. Ce face ca actualul să nu o trădeze: ”Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală”

Monica Lewinsky, total schimbată! Cum arată acum cea mai cunoscută amantă de la Casa Albă, la aproape 3 decenii de la aventura cu Bill Clinton