Telespectatorii au decis, prin SMS, cã marele câştigãtor al primului trofeu „iUmor” şi al premiului în valoare de 20.000 de euro este Vlad Grigorescu.
Deşi finala a fost înregistratã, votul a fost exprimat live, în timpul difuzãrii emisiei, echipa de producţie filmând câte un final pentru fiecare concurent care a obţinut trei „Da” din partea juraţilor.

„Pentru cã acest show de televiziune e ca un restaurant cu bucãtãria deschisã, noi vom trage patru finaluri diferite, pentru cã doar votul e live! Şi ne vom bucura de patru ori!”, a spus Bendeac, spre disperarea colegului sãu Cheloo, care a întrebat: „Pot sã mã bucur o singurã datã şi sã puneţi voi la montaj?”.

„Emisiunea mi s-a pãrut nebunã, dar bunã!”, a mãrturisit Delia, în vreme ce Cheloo s-a declarat de-a dreptul supãrat: „Sunt devastat gândindu-mã cã se încheie „iUmor” aici; va rãmâne un gol în viaţa mea!”, a spus el amuzat, continuând „aş fi vrut ca în finalã sã ajung doar eu, pe post de concurent, sã iau premiul şi sã plec în vacanţã”.

Rând pe rând pe scena concursului au urcat Trupa Obligo, Paul Lungu, George Tãnase, Gabriel Gherghe, Azaleea, Backstage Boys, Ioan Bãdeliţã, Nae Nicolae şi Vlad Grigorescu, iar juraţii au decis cã la votul publicului, exprimat live, prin SMS la 1313, ajung George Tãnase, Gabriel Gherghe, Paul Lungu şi Vlad Grigorescu.

Vlad Grigorescu vrea să-și înființeze un teatru

Dintre aceştia, românul cu cel mai mult umor desemnat de cãtre public, este Vlad Grigorescu, tânãrul de 29 de ani, care i-a cucerit pe juraţi în cea de-a noua ediţie a show-ului cu un numãr impecabil de magie combinatã cu mult, mult umor. Vlad a revenit în finalã, aducând din nou buna dispoziţie pe chipurile tuturor celor prezenţi în salã. S-a râs mult, pânã în momentul în care a pus o întrebare: „Ştiţi ce se zice despre bãrbaţii cu nasul mare? Cã-şi pot bate cuie în nas!”. N-a ezitat prea mult şi a fãcut demonstraţia live, pe platoul de filmare, spre disperarea juraţilor care au mãrturisit cã nu pot privi momentul. „Mã surprinde de fiecare datã aria creativitãţii tale. M-am simţit ca în Vegas”, i-a mãrturisit Mihai Bendeac lui Vlad. Întrebat ce va face cu banii, Vlad le-a spus prezentatorilor cã ar vrea sã îşi deschidã un teatru, „unde noi ãştia patru finalişti sã ne putem manifesta!”, a declarat el.

Credit foto: Antena 1

Vlad Grigorescu

Cei care considerã cã au umor şi pot face o ţarã întreagã sã râdã sunt invitaţi sã se înscrie la cel de-al doilea sezon al emisiunii pe http://casting.a1.ro/iumor/ .

Credit foto: Antena 1