După mai multe luni în care s-a zvonit că cei doi ar avea o relație, cei doi în sfârșit au confimat că formează un cuplu, imedait după lansarea videoclipului „Fără tine” al artistului. Invitați în emisiunea Neatza, cei doi au fost luați la întrebări de Dani Oțil și au răspuns deschis la toate întrebările despre relația lor.

Cei doi au mărturisit că nu s-au mutat încă împreună, dar p etrec foarte mult timp împreună și rareori sunt despărțiți, preferând să petreacă timpul fie la ea acasă, fie la el.

„Stă ea la mine, mai stau și eu la ea, eu la Obor n-am apă caldă, și cu căldura e mai greu”, au povestit cei doi în cadrul emisiunii.

neataaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

În ceea ce privește începutul relației amoroase dintre ei, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au povestit că totul a început de la prietenia legată pe platourile de filmare, devenind foarte apropiați încă din luna martie, însă a existat și un moment în care au realizat că între ei este mai mult decât o amiciție.

„Eu am dat primele semne. Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, și cu Mara și cu Dunaev, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Dar eram pe prietenie. Ne-am legat așa după ziua ei”(n.r. 7 august)”, a spus Vlad.

„Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, a dezvălui și Oana.

Așadar, Vlad Gherman a mărturisit că a fost cel care a făcut primul pas de apropiere către Oana Moșneagu și că povestea lor de iubire a început în luna august 2021. Asfel, cei doi sunt împreună de jumătate de an.Fanii au fost încântați să afle că cei doi trăiesc o poveste de dragoste și le-au spus că se potrivesc de minune. Între cei doi este o diferență mică de vârstă, Oana fiind mai mare cu trei ani. În timp ce Gherman, are 28 de ani, bruneta are 31.

Cum a anunțat-o pe Cristina Ciobănașu despre noua lui relație?

Actorul a vorbit despre reacția fostei sale iubite atunci când a aflat de relația lui cu Oana Moșneagu. Fosta iubită se pare că a fost chiar prima persoană care a aflat de noua sa relație.

„Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok”, a spus Vlad Gherman.

Anunțul că cei doi formează un cuplu vine după ce Vlad Gherman și-a anunțat anul trecut despărțirea, după o relație care a durat 9 ani, de Cristina Ciobănașu.

„Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și, mai mult decât atât, o să ne avem spatele unul celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, declara Vlad Gherman la momentul respectiv.