Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, însă asta nu înseamnă că nu au rămas în relații bune. Chiar foarte bune am putea spune, ținând cont de faptul că cei doi au petrecut împreună seara trecută. În plus, acum fanii au sesizat un nou gest de apropiere între ei.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman anunțau cu lacrimi în ochi că au decis să se despartă pentru că și-au dat seama că nu-și mai doresc aceleași lucru, însă se pare că aceștia sunt foarte apropiați în continuare, iar fost iubită îi face din când în când vizite în noua lui casă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au întristat pe toată lumea la începutul lunii februarie, atunci când au anunțat că s-au despărțit.

Cu toate astea, cei doi au rămas prieteni și chiar colegi pe platoul de filmare al serialului Adela. În plus, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman mai au și alte proiecte împreună, astfel ei continuă să petreacă mult timp împreună. Însă acest lucru nu se întâmplă doar în viața profesională, ci și în cea personală, rămânând în continuare o familie.

Vlad a publicat pe rețelele de socializare, , spre bucuria fanilor, noi imagini cu Cristina în noua lui casă. Actrița a venit împreună cu părinții ei adoptivi, Ruxandra Ion și soțul ei, să-l viziteze pe Vlad. Au vorbit, au mâncat împreună în timp ce se uitau la „Adela”, serialul în care joacă cei doi, și chiar s-au distrat de minune în momentul în care au rămas doar ei doi în bucătărie, unde Cristina s-a oferit să-l ajute pe Vlad la curățenie, unde cei doi au glumit, au râs și au fost foarte apropiați. La un moment dat, Vlad i-a cerut Cristinei niște farfurii din dulap , aflate pe cel mai înalt raft, și actorul afilmat-o în timp ce se chinuia să ajungă la ele, având în vedere că este mică de înplțime.

Ei bine, gesturile tandre și de apropiere dintre ei nu s-au terminat aici, pentru că în această dimineață, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au vorbit, din nou, de această dată datorită animăluțului de companie pe care îl au împreună.

Vlad-Gherman-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

În timpul relației, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut o pisică, însă care a rămas alături de actriță, după despărțire.

Din când în când, Vlad Gherman vrea să o vadă pe aceasta, așa cum s-a întâmplat și în această dimineață, profitând de această ocazie pentru a mai petrece încă o dată timp unul alături de celălalt, fie chiar și într-un mod virtual.

”Păi nu țin eu legătura cu Prințesa mea?”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar povestea lo r dedragoste a ajuns la final după 9 ani. Deși aveau planuri de nuntă, cei doi au anunțat că au decis de comun acord să se despartă.

Cu toate astea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu au omis varianta unei împăcări, în cazul în care timpul va decide că le va fi mai bine împreună, mai ales că par din ce în ce mai apropiați.

”Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viață. În momentul de față asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu știm ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înțelegem bine”, a spus Cristina Ciobănașu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Primele imagini cu Meghan Markle și Archie după înmormântarea prințului Philip. Ce mare s-a făcut fiul lui Harry

Previziunile neașteptate ale lui Carmen Harra pentru Anda Adam și încă soțul ei: „O mare șansă”