Cristina Ciobănașu nu se mai ferește și se afișează în public cu noul ei iubit. După ce mulți au scris că Vlad Gherman va suferi din nou când va vedea noile imagini cu Cristina, care radiază în brațele altui tânăr, actorul a răbufnit și a avut prima reacție.

Nu mai e un secret faptul că la doar șase luni de la despărțire, Cristina Ciobănașu are un nou iubit, pe nume Alexandru Mureșan. Actrița a postat imagini cu aceasta chiar și pe rețelele de socializare, iar Vlad Gherman a avut o primă reacție referitoare la acest subiect, pe canalul lui de youtube, intitulat „Am aflat…”.

Starul din „Adela ” a mărsturisit că știa acest amănunt chiar de la fosta iubită. Cristina Ciobănașu i s-a confesat, i-a spus că trăiește o nouă poveste de iubire. El a felicitat-o.

„Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit-o cu ea… e că ea și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat și s-a dus cu capul înainte”, a declarat Vlad Gherman pe YouTube.

Vlad reactieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Cris și cu mine ne-am despărțit, punct. Sunt destul de matur, am trecut prin foarte multe lucruri prin care am trecut de când m-am despărțit de ea, m-am dezvoltat, am evoluat, simt lucrul ăsta,(…) în astea șase luni, șapte luni cât a trecut de când ne-am despărțit chiar am făcut o grămadă de lucruri și sunt mândru. Pe de altă parte și ea a făcut o fgrămadă de lucruri și nu am decât cuvinte de laudă la adresa ei și mă bucur pentru ea. În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Uitați-vă în ochii mei, nu mint. Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas”, a mai adăugat tânărul actor, care a mărturisit că oricum a fost prima lui iubire și primul bărbat din viața lui Cris, pentru ea a fost prima ei relație.

„Eram foarte tineri când am intrat în relația respectivă. (…)Eu mai avusesem o singură relație înainte de Cris, mă gândeam asta e prima ei relație, n-am nicio șansă, cu siguranță nu va fi nimic de lungă durată. Și au fost 9 ani, 9 ani superbi, doar că uite că au fost lcururi care au contat, probabil că lipsa de experiență a contat. Și vârsta, și lipsa de experiență. Pentru că vrei să experimentez, vrei să cunoști, vrei să vezi oameni, vrei să vezi cum te comporți tu lângă anumiți indivizi, care sunt diferiți între ei(…) Nici eu, și nici Cris nu aveam experiența necesară pentru a duce un astfel de relație. Cred că la un moment dat tot ar fi apărut tot felul de probleme(…) Eu mi-am definit caracterul și mi-am cam dat seama ce îmi doresc de la o relație după aceste două relații pe care le-am avut, atât. Cris neavând decât una, era normal să vrea să încerce, să vadă cum s-ar comporta în raport cu un alt bărbat. Și uite că lucrurile astea se întâmplă. Cris trăiește lucrurile astea și nu pot decât să mă bucur pentru ea. e ceva la început de drum, lăsați-i în pace. (…) Sunt super bine, vorbesc lucrurile astea cu Cris, sunt la curent cu tot ce face și ne înțelegem foarte bine. ”, a mai spus actorul.

Vlad a vorbit și despre cât de grele au fost primele zile de după despărțire, pentru că între ei nu a fost ruptură definitivă și au continuat să se vadă zilnic, având mai multe proiecte profesionale.

„După ce ne-am despărțit a urmat o perioadă foarte grea pentru amândoi. A fost o perioadă extrem de grea. Și asta pentru că am fost numai împreună, iar după 9 ani când te trezești brusc singur, nu prea știi ce să faci, nu știi pe unde să o apuci. Ok, singurul nostru, dacă pot să spun,avantaj, dintr-un oarecare punct de vedere a fost faptul că noi încă lucram împreună. Practic pentru noi nu a fost o ruptură bruscă, noi am continuat să lucrăm împreună, să ne vedem, ceea ce da, pe de o parte era foarte greu, pentru că sincer aș fi preferat să fie o ruptură și să știu că nu mai văd persoana respectivă din momentul ăla, dar o parte din mine și-ar fi dorit, aș fi alimentat niște chestii căutând pe net să văd ce a mai postat, chestii de genul ăsta. Deci da, sunt părți bune , sunt părți rele. Până la urmă partea bună a fost faptul că încă știam de ea, adică încă o vedeam. La început am fost distant, evitam să vorbesc cu ea, pentru că durea foarte tare, iar sentimentul era reciproc, și evitam să o fac. Timpul, în schimb, deși eu nu am crezut că este posibilă o relație de prietenie după o relație amoroasă de nouă ani, timpul mi-a demosntrat contrariul. Da, este posibil, deși este greu de crezut, poate a și contat foarte mult contextul, faptul că am continuat lucrăm împreună, cred că a contat și asta. Dar, deși la început nu prea vorbeam, ne feream să vorbim lucruri personale și nici nu ar fi fost sănătos să o facem, poate din respect pentru că totuși au fost nouă ani, din respectul pentru partener și poate din alte motive, am continuat să vorbim și să ne deschidem și să comunicăm lucruri care țin de persoana noastră din prezent. (…) fie că e pe plan profesional, cum a fost și în cazul meu, că am scos piesa, fie pe plan personal. Deși iarăși, destul de greu, subiecte destul de delicate, dar au fost communicate”, a spus Vlad.