Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea când i-a confirmat gazdei emisiunii, Ilinca Vandici, faptul că aşteaptă un bebeluş. Secvenţa a fost inserată în promo-ul care anunţă ediţia din această seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, fără să ofere mai multe amănunte.

Totuşi, înainte de dialogul spumos dintre Viviana Sposub şi Ilinca Vandici, cel care a alimentat faptul că frumoasa concurentă ar putea fi însărcinată este chiar logodnicul ei, George Burcea. Acesta a postat zilele trecute o imagine pe Instagram, în care apare o talpă de bebeluş.

Până acum nu exista declaraţii oficiale din partea celor doi, iar fanii aşteaptă cu sufletul la gură vestea cea mare.

Amintim că Viviana Sposub declara recent că nu este momentul potrivit pentru a-şi mări familia. Dar socotelile celor doi nu s-au potrivit cu cele ale destinului lor. Spunea, însă, că și-ar dori să devină mamă la un moment dat.

„De la mine şi George vă puteţi aştepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună şi voi fi tare fericită să vă anunţ atunci când acest lucru se va întâmpla”, spunea recent Viviana Sposub.

„Având în vedere cât de ocupaţi suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăţ pentru mine este atunci când mă aşteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfăţat atunci când a doua zi, dimineaţa, găseşte toate vasele spălate şi cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet şi fuge la filmări”, mai mărturisea ea despre fostul soț al Andreei Bălan, care are deja două fetițe.

Vezi și Viviana Sposub a povestit ce s-a întâmplat în prima noapte de dragoste cu George Burcea

Citește și:

La 81 de ani se bucură din plin de viață. Cum a fost surprins de paparazzi marele Al Pacino

Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are în 2022: „Acesta este ultimul, ultimul meu vis”