Recent, bruneta a dat din casă și a povestit cum arată traiul lor în doi. A admis fără probleme că ea e cea dezordonată și că Âgeorge e cel care gătește și nu numai.

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală… George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură. Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit.

Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut? Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am luat, l-am pupat și aia a fost!

Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a mărturisit Viviana Sposub pentru Cancan.

„De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte…”

Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc de pasul cel mare, însă înainte de toate doresc să-și mai rezolve mici probleme de cuplu. În legătură cu viața de părinte, vedeta spune că va mai aștepta:

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile. Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem.

La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo.

Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor.

Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”, a mai dezvăluit Viviana Sposub.

”El gătește în fiecare zi”

Viviana Sposub a dezvăluit și cine gătește la ei în casă. ”George gătește. El gătește în fiecare zi, mă surprinde, mai ales când vin de la emisiune.

E și pasionat de treaba asta. Mă pot considera o norocoasă. Nici nu știu să gătesc. Când el are filmări și e plecat stau nemâncată sau comand o pizza. Cam așa e la noi în familie”, a declarat ea într-un interviu pentru Ciao!.

Dar cum se menține în contextul în care fostul soț aș Andreei Bălan o răsfață cu tot felul de bunătăți? ”În perioada asta am început să adopt stilul ăsta cu postul intermitent. De la ora 18.00 nu mai mănânc până a doua zi pe la 10.00-11.00. Chestia asta mă ajută. 

Mai ciugulesc de la Patrizia Paglieri dimineața, nu mă pot abține, dar nu am o masă ca la carte. Cred că acesta este un secret care, în ultima perioada, merge”, a mai spus ea.

Verzi și Viviana Sposub a povestit ce s-a întâmplat în prima noapte de dragoste cu George Burcea

Citește și:

VIDEO Cum a filmat-o Felix pe Mihaela Rădulescu, de ziua ei: barcă, vin roșu și costum de baie roz-flamingo

Ce avere are Maria Ciobanu. Dezvăluirile făcute de Dragoș Dolănescu: ”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de… Nu era petrecăreață ca tata” Ce-i reproșează fratelui lui, cu privire la moștenire