Viviana Sposub formează acum un cuplu cu George Burcea și pare îndrăgostită lulea de actor, însă vedeta TV a recunoscut că după ce a aflat de divorțul lui și al Andreei Bălan, ea a fost de partea artistei și nu a văzut deloc cu ochi roz comportamentul acestuia.

Frumoasa brunetă și George Burcea formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz, iar Viviana recunoaște că nu se aștepta să se îndrăgostească de fostul soț al Andreei Bălan.

Ba mai mult, ea a recunoscut că s-a numărat printre persoanele care l-au pus la zid pe George Burcea, după ce a anunțat divorțul de Andreea Bălan. Actuala iubită a actorului a mărturisit că a fost de partea cântăreței, până să îl cunoască personal pe George.

Sposub a recunoscut că și ea l-a judecat pe cel care îi este acum iubit, din cauza tuturor informațiilor oferite de Andreea Bălan din interiorul mariajului cu actorul, în anumite emisiuni TV. Însă după ce l-a cunoscut personal, frumoasa șatenă și-a schimbat părerea radical în ceea ce îl privește.Însă, Viviana susține că acum e foarte fericită lângă George, care este un om foarte bun. Ea a mărturisit că și mama ei îl apreciază foarte mult pe actor.

Despre toate discuțiile care au apărut cu privire la relația lor, George a ales să vadă partea optimistă a paharului: ”Noi credem că toată lumea ne iubește”, iar Viviana a admis că mama ei este cea care citește toate materialele care apar: ”Ne ține mama la curent. Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George.”

”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.”, a mai spus Viviana.

Pe de altă parte, George a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia lui cu Andreea Bălan. El a precizat că Andreea nu l-a apreciat și nu l-a prijinit deloc în acriera lui și într-adevăr faptul că a decis să scrie o carte despre viața lui a fost motivul care l-a făcut să-și dea seama că nu va fi niciodată pe deplin fericit lângă lângă Andreea, care îl privea cu superioritate tot timpul.

,,Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”. 

În plus, George a ținut să mărturisească că Andreea a pus poliția pe urmele lui, doar pentru a avea un avantaj la procesul pentru custodia fetițelor, pentru că așa ar fi învățat-o o prietenă.

Andreea Bălan ar fi chemat poliția doar pentru a avea un avantaj în fața soțului pentru luarea custodiei. ,,Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă”, a mărturisit actorul.

Citește și:

Carmen Grebenișan are coronavirus! În ce stare se află acum fosta concurentă de la Asia Express

Doliu în lumea filmului! A murit legendarul actor Sean Connery. Anunțul trist făcut de familie