Viviana Sposub le-a împărtășit fanilor săi că, cu toate că s-a vindecat de coronavirus, gustul nu i-a revenit pe deplin. ”Chit că încă nu mi-a revenit gustul pe deplin, pot să vă asigur că masa asta a fost bombă”, a scris aceasta pe contul de Instagram.

Însă frumoasa brunetă nu se plânge și este optimistă că va trece cu brio și peste acest hop, iar lucrurile vor reveni la normal cât mai curând.

Recent, Viviana Sposub și George Burcea au ieșit din izolare și au mers în parc, ca să respire din nou aer curat, după 2 săptămâni de stat în casă. Au mâncat sushi și au făcut cozonaci, bucurându-se de micile plăceri ale vieții.

În tot acest timp, Andreea Bălan, fosta soție a lui George Burcea, era la spital, internată cu dureri abdominale.

În urmă cu ceva timp, Viviana a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și George Burcea. Aceasta a spus că nu s-a îndrăgostit de George actorul, și de imaginea lui, ci de bărbatul și omul minunat care este. A mărturisit că i-a plăcut din prima clipă felul lui de a fi, deși, din cauza speculațiilor, la început nu avea o părere tocmai bună despre el.

În plus, Viviana Sposub îl consideră pe iubitul său om priceput la toate, dar mai ales, grijuliu și protector.

”Este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate!

Abia așteaptă să fie cerută de nevastă

Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. E și foarte sexy!”, a spus Viviana Sposub.

Într-o postare recentă de pe Insta Story, Viviana mărturisea și că se simte pregătită să pună bazele unei familii, mai ales că își dorește mulți copii. A dat de înțeles că mai rămâne doar să fie cerută.

Citește și:

Cum arată Tarkan la aproape 50 de ani? Acum 20 de ani toți cântam ”Şımarık”. Artistul are o familie superbă! Acum se știe dacă este sau nu homosexual!

ULTIMA ORĂ! Andreea Bălan, prima fotografie din spital! Artista a mărturisit ce s-a întâmplat cu ea și de ce s-a internat. Cum se simte în prezent