George este tatăl a două fetițe, Ella (5 ani) și Clara (2 ani), din fosta căsnicie cu artista Andreea Bălan. Viviana a prezentat rubrica meteo de la Observatorul Antenei 1, apoi s-a alăturat Adelei Popescu şi lui Cove la matinalul „Vorbește lumea” în 2019. Frumoasa prezentatoare tv a reușit să ajungă printre finaliștii „Ferma”, însă George a avut nevoie să iasă din concurs din cauza unor accidentări la probe.

Invitată la podcastul „Stai să zic eu” cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, Viviana Sposub a fost întrebată cum a decurs povestea ei de iubire după ce s-au terminat filmările pentru show.

„Noi credem că a avut un impact mișto asupra noastră, ne-am cunoscut mai profund (…) Nu a fost așa dintr-o dată, am mai ieșit la întâlniri. Noi când am ajuns acasă, nu am trecut direct la fapte. Ne-am plimbat în Cișmigiu, cu barca, am mâncat mici. Abia apoi s-a întâmplat și a fost foarte fain și aia a fost”, a mărturisit Viviana la podcast.

Imediat după Ferma, cei doi au dat câteva declarații cu privire la relația lor.

„Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent”, a fost reacția Vivianei la acea vreme.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –