Adela Pârvu, Alina Vâlcu, Omid Ghannadi, Dragoș Isăcescu și, desigur, Dragoș Bucur, vor construi o locuință pentru familia Nițu, formată din Cătălin, Carmen și cei doi copii, Alexandru și Denis. O familie extraordinară, care a înfruntat greutățile vieții cu demnitate și visa să fie fericită.

Tragedie după tragedie

La numai 13 ani, Carmen a rămas fără mamă și, împreună cu tatăl său, a preluat toate responsabilitățile și a fost nevoită să renunțe la școală pentru a avea grijă de cei doi frați mai mici și de gospodărie. La 19 ani și-a pierdut și tatăl, fiind singura care putea să susțină familia din toate punctele de vedere.

Fericirea a durat puțin

Peste trei ani l-a cunoscut pe Cătălin, soțul său, însă fericirea lor nu a durat foarte mult, deoarece în octombrie 2013 femeia a suferit un accident vascular cerebral. După ce a stat în comă timp de trei săptămâni, Carmen s-a trezit, însă a rămas cu sechele în urma atacului vascular cerebral: paralizie pe partea stângă a corpului, iar progresele pe care le face sunt foarte mici.

În ciuda greutăților, Alexandru, băiatul cel mare, îl ajută pe tatăl său la treburile din casă și, cu toate acestea, studiază și are rezultate foarte bune la școală.

Dorința cea mare: o casă cu grup sanitar

Casa în care locuiesc cei patru nu dispune de baie, iar cel mai mare vis al lui Carmen este acela de a avea o casă cu grup sanitar, pentru a nu mai depinde în totalitate de soț și de copii.
Echipa Visuri la cheie va ajunge la familia Nițu și îi va construi o casă de vis, mobilată și utilată.

 

Credit foto: Pro Tv