Este vorba despre ”Copiii spun lucruri trăsnite”, un gen de emisiune la care se uita întreaga familie. Anunțul a fost făcut chiar de către vedetă.

”Nu aveți idee de când aștept să vă întreb următorul lucru: aveți cumva un copil care spune lucruri trăsnite? Dacă răspunsul este DA, atunci poate vreți să îl aduceți la un casting și să mi-l prezentați și mie.

Da, am început din nou căutarea pentru copii inteligenți, cu păreri despre orice. COPIII SPUN LUCRURI… eu ascult!”, a scris Virgil Ianțu, la rândul său tată, pe rețelele de socializare.

”Vârsta copiilor trebuie să fie între 4 – 7 ani. Toate celelalte detalii le veți primi în mesaj privat, promit. 😉 Și chiar dacă nu aveți un copil care spune lucruri trăsnite, dați un share, să ajungă la cine trebuie.

Haideți să punem din nou copiii în prim plan, că e mai bine, vă zic eu!”, este mesajul pe care l-a scris pe rețelele de socializare Virgil Ianțu, mesaj întâmpinat cu foarte mult entuziasm, motiv pentru care prezentatorul TV a și prelungit perioada de casting.

Emisiunea lansată în urmă cu 20 de ani va fi online, pe canalele oficiale ale lui Virgil Ianțu, și va fi difuzată săptămânal.

Vezi și Fiica lui Virgil Ianțu se transformă într-o femeie superbă! Jasmine seamănă destul de bine cu tatăl ei

Citește și:

Oana Roman a ajuns la doctor, după ce s-a accidentat în vacanță în Egipt

Cât de mult îl iubea ! Gestul emoționant făcut de regină, la înmormântarea soțului ei