Pe Virgil Ianțu(49 de ani)  îl vedem adesea la televizor, însă când vine vorba despre viața lui personală încearcă să fie foarte discret. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana Alexandru, o brunetă frumoasă ce îi este alături de aproape două decenii, iar cei doi au împreună o fiică superbă, pe nume Jasmina, în vârstă de 14 ani.

Virgil Ianțu are o minunăție de fată. Motivul pentru care nu a mers niciodată în fața altaruluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Deși își ține viața de familie departe de lumina reflectoarelor, Ianțu se mândrește de câte ori are ocazia cu cele două femei speciale din viața lui. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când vedeta TV le-a făcut o declarație emoționantă, mulțumindu-le public că îi fac viața mai frumoasă în fiecare zi.

„Aceste frumoase domnițe îmi fac zilnic cel mai frumos cadou din lume, dragostea lor. La mulți ani, minunatelor! Vă mulțumesc!”, a scris acesta, alături de o poză cu fiica și partenera lui de viață.

 

Fiica lui Virgil și a Roxanei este superbă și a moștenit tot ce era mai frumos de la părinții ei. La doar 14 ani, Jasmina este de o frumusețe rară și ar putea să-și facă oricând o carieră în modelling. Drept dovadă stau și imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, unde  pozează ca un adevărat model.

Jasminaa mărturisit că o atrage lumea televiziunii, dar că i se pare dificil să fii prezentator TV. Însă, pare mai atrasă de artă și de designer vestimentar.

”Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc”, a declarat Jasmina.

Deși Virgil și Roxana sunt de atâta timp împreună, cei doi nu au mers niciodată în fața altarului și nici măcar la starea civilă. Vedeta TV și-a cerut partenera de viață în căsătorie chiar când a adus-o pe lume pe fetița lor.

Prezentatorul de televiziune a explicat într-un interviu pentru life.ro, care este motivul pentru care nu a ajuns până acum la altar, deși tatăl său a fost preot. El a comentat despre o experiență neplăcută cu un preot. „Ea ştie, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar…”, a spus Virgil Ianțu. „S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta… Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea.  Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuşi o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există şi eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte. Urăsc actele. Dacă nu ar exista contract, din punctul meu de vedere, ar fi perfect”, a explicat Virgil Ianțu.
Citește și: